Title: Shqiptarët e Fuqitë e Mëdha, Author: Vladan Gjorgjeviq
Title: Mendësia E Suksesshme E Udhëheqësve Të Mëdhenj: Nuk Janë Paratë!, Author: Yael Eylat-Tanaka
Title: Ne të tre, Author: Fatos Kongoli
Title: Nga veranda jote duket shtëpia ime, Author: Elvis Malaj
Title: Bokseri dhe Brendoni, Author: Inna Nusinsky
Title: Ndikimet e Këndshme të Vajosjes, Author: Dag Heward-Mills
Title: Qyteti i Lutjeve: Poezi, Author: Rexhep Shahu
Title: Nuk ?sht? ?nd?rr, Author: Eriola Cela
Title: Bibla Shqiptaro Suedeze: Bibla Shqiptare 1884 - Svensk Bibel 1917, Author: TruthBeTold Ministry
Title: illz: Revistë Letrare e Tiranës - Nr. 13, Author: Klubi i Poezisë
Title: Antologji e Poetëve Kuksianë, Author: Klubi i Poezisë
Title: Mbretëreshë Teuta e Ilirisë, Author: P.I.Kapllani
Title: Si të Rilindësh & të Shpëtosh prej Ferrit, Author: Dag Heward-Mills
Title: Udhëzues ceremonish, Author: Dag Heward-Mills
Title: Bota e Fantazise: kapitull 12 -
Title: Në Shtëpi, Author: LS Morgan
Title: Sekretet për fitore, Author: Dag Heward-Mills
Title: Atropos: Shoqata E Hakmarrësve, Author: Federico Betti
Title: illz: Revistë Letrare e Tiranës - Nr. 14, Author: Klubi i Poezisë
Title: Ethet, Author: Jonathan Bazzi

Pagination Links