Title: Shkrirje Ngjyrash, Author: Vangjel Canga
Title: Gjumin e ëmbël, ujku i vogël - Solodkykh sniv, malen'kyy vovchyku (shqip - ukrainisht): Libër fëmijësh në dy gjuhë, 2 vjeç e tutje, Author: Ulrich Renz
Title: Gjumin e ëmbël, ujku i vogël - Dors bien, petit loup (shqip - frëngjisht): Libër fëmijësh në dy gjuhë, 2 vjeç e tutje, me audio dhe video në internet, Author: Ulrich Renz
Title: Udheheqesit e rinj, Author: Paolo A. Ruggeri
Title: illz: Revistë Letrare e Tiranës - Nr. 15, Author: Klubi i Poezisë
Title: Bota e Fantazise: kapitull 02 - Ku Je Zogu Magjik, Author: Stela Canga
Title: Lis i Vetëm në Fushë: Poezi, Author: Rexhep Shahu
Title: Një Statujë Kujtimesh, Author: Rexhep Shahu
Title: I Humburi, Author: Fatos Kongoli
Title: Tabernakulli : Nje Portret I Hollesishem I Jezus Krishtit (II), Author: Paul C. Jong
Title: Pema Dhe Shërbesa Jote, Author: Dag Heward-Mills
Title: Arti Baritor, Author: Dag Heward-Mills
Title: A keni lindur me të vërtetë prej ujit dhe Frymës?, Author: Paul C. Jong
Title: Ëndrra ime më e bukur - Mi sueño más bonito (shqip - spanjisht): Libër fëmijësh në dy gjuhë, Author: Cornelia Haas
Title: Bibla Shqiptare 1884, Author: TruthBeTold Ministry
Title: Një vështrim i shkurtër për valencën dhe rolet tematike të foljes, Author: Xhafer Beqiraj
Title: Bibla Shqiptaro Suedeze: Bibla Shqiptare 1884 - Svensk Bibel 1917, Author: TruthBeTold Ministry
Title: 101 Hapa në edukim, Author: Osman Nuri Topbas
Title: Udhëzues për mësimin përmendsh të Biblës, Author: Dag Heward-Mills
Title: Bibla Shqiptaro Latine: Bibla Shqiptare 1884 - Biblia Sacra Vulgata 405, Author: TruthBeTold Ministry

Pagination Links