ISBN-10:
615576364X
ISBN-13:
9786155763649
Pub. Date:
Publisher:
A féktelen trónörökös

A féktelen trónörökös

by Karina Halle

NOOK Book(eBook)

$9.82

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"Ez a LEGJOBB királyi romantikus regény, amit eddig olvastam." - Angie and Jessica's Dreamy Reads
"Norvégia koronahercege rabul ejtette a szívemet." - Escapist Book Blog
Egyedülálló romantikus regény.
Elsőre csak egy átlagos, húszas évei vége felé járó, jóképű fickónak tűnök. Önbizalomból soha nem szenvedtem hiányt. Tetovált testem olyan, mint egy skandináv félistené, és legalább úgy szeretem a nőket, ahogy ők engem.
Ha nem siklóernyőzöm vagy száguldok az autómmal, akkor az éppen aktuális nőmmel élvezem az életet. Egy átlagos szingli férfinak ez pont elég.
Csak hogy én nem vagyok átlagos szingli férfi.
Magnus herceg vagyok, Norvégia trónörököse. A legutóbbi botrányommal sikerült az egész királyi családot lejáratnom. Csak egyetlen módon tehetem mindezt jóvá: ha összeszedem magam, és felnövök a feladathoz. Máskülönben nem én leszek a trón várományosa. Tehát vagy lemondok a trónról, vagy... megházasodom.
Feleségül veszek egy kékvérű idegent.
Például a lichtensteini Izabella hercegnőt.
Csendes, intelligens, és hihetetlenül szép. Neki sem tetszik a házasság gondolata, és ezt nem fél a tudtomra adni. Azt mondja, igazi nőcsábász vagyok, semmit nem veszek komolyan, és akkora az egóm, hogy nem férek be a palotába. Szerintem eltökélt szándéka, hogy megkeseríti az életemet.
Annak ellenére, hogy a házasságunk maga lesz az állóháború, elhatároztam, hogy megtöröm Ella távolságtartó, prűd hozzáállását, és felszínre hozom a vad, szexi nőt, aki benne lakozik. Megmutatom, milyen az igazi királynő.
Már csak az a kérdés, hogy engedi-e.
Karina Halle New York Times bestsellerszerző legújabb szexi és romantikus királyi regénye egy igazi szerelembomba, amely ha robban, mindent lángba borít. Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9786155763649
Publisher: Álomgyár Kiadó
Publication date: 11/20/2020
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 933
File size: 4 MB

Customer Reviews