A fagyöngy alatt (Mr. Miracle)

A fagyöngy alatt (Mr. Miracle)

by Debbie Macomber

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Addie Folsom egykor nagy álmokat szövögetve vette nyakába a világot. A lány az érettségi vizsga előtt otthagyta az iskolát, sőt a szülői házat is, hogy a maga útját járja. Immár felnőttként, édesapja halála után hazatér, hogy az anyjával töltse az ünnepeket. Ám valósággal földbe gyökerezik a lába, amikor megtudja, hogy az asszony egészen mást tervezett: a legjobb barátnőjével, Julie-val kéthetes floridai hajóutazásra indulna. Úgy tűnik azonban, egy baleset keresztülhúzza a számításaikat. Julie fia, Erich, akit Addie a háta közepére kíván, balesetet szenved. Mivel a lány tudja, az édesanyjának mekkora szüksége van erre az útra, kénytelen-kelletlen felajánlja, hogy gondját viseli a férfinak a távollétükben. Erich azonban mogorvább, mint valaha, sőt az ünnepeket is utálja. Vajon némi égi segítség elegendő lesz ahhoz, hogy a karácsonyi csoda ezúttal se maradjon el?

Debbie Macomber (Angyali segítség, Csillagos éj) ízig-vérig karácsonyi regényében két fiatal megható és sokszor megmosolyogtató történetét követhetjük nyomon a nehéz kezdettől a fagyöngy alatti beteljesülésig.


Product Details

ISBN-13: 9789636438470
Publisher: GENERAL PRESS
Publication date: 10/31/2015
Series: Miracle Series , #3
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

When Debbie Macomber started out as an author, she was a young, dyslexic mother of four who wrote in her kitchen on a rented typewriter. Years later, she's the bestselling author of dozens of heartwarming novels that celebrate love, laughter, and the bonds of family and friendship. Her Cedar Cove and Blossom Street series include some of her most popular titles, and five of her Christmas books have been turned into Hallmark Channel movies.

Learn more about Debbie Macomber on the B&N Podcast

Hometown:

Port Orchard, Washington

Date of Birth:

October 22, 1948

Place of Birth:

Yakima, Washington

Education:

Graduated from high school in 1966; attended community college

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews