A Noiség Ezerszirmú Rózsája: A Noi Teljesség Útja

A Noiség Ezerszirmú Rózsája: A Noi Teljesség Útja

by Nikoletta Katalin Pozsgai

NOOK Book(eBook)

$12.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

NŐ VAGY! A legigazibb, legszentebb, legteljesebb. Születésedtől fogva rendelkezel a feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel. Különleges szereped van az élet misztériumában.


Áldott vagy azzal a különleges képességgel, hogy mindent, ami polaritásban van - legyen az sötétség vagy fény, nő vagy férfi, vagy önmagad különböző minőségei -, át tudsz ölelni, be tudod engedni, majd önmagadon belül, átalakító módon egységet tudsz hozni a szétválasztottságba. Az egész világot, annak minden kettősségével egybe tudod szeretni. A nőiséged legnagyobb kincse, a női erőd forrása ez a képesség.


A Nőiség Ezerszirmú Rózsája újra összekapcsol szakrális tudásoddal, az asszonyi bölcsességgel, női teremtő erőddel; segít női szerepeidet, minőségeidet felismerni; a hozzájuk fűződő megtapasztalásokat behívni és megélni; a nőiséged csodáját felfedezni és ünnepelni.


Ahogy az emlékezeted visszaidézi az ősi asszonyi tudást, visszatérsz a női erődbe, képessé válsz az élet minden területének harmonikus összerendezésére, de legfőképpen a kapcsolataid felemelésére, a szeretettel és jelenléttel való gyógyításra, az áldott erejű teremtésre, a kreatív alkotásra.


A tövis nélküli Rózsa hív, hogy csodálkozz rá női teljességedre, minden szirom kibontásával ölelj magadhoz egy újabb kincsedet!


A Női Önmegvalósítás Kincsestár kiadványa


www.noionmegvalositas.hu

Product Details

BN ID: 2940156200771
Publisher: Nikoletta Pozsgai
Publication date: 12/06/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 330
File size: 225 KB

Customer Reviews