ISBN-10:
9635299222
ISBN-13:
9789635299225
Pub. Date:
Publisher:
A rák gyógyulásának újabb lehetoségei

A rák gyógyulásának újabb lehetoségei

by Mark Stengler, Paul Anderson

NOOK Book(eBook)

$10.85

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A rák gyógyulásának újabb lehetőségei című könyvben Mark Stengler és Paul Anderson természetgyógyász orvosok szaktudásukat egyesítve vizsgálják meg az integratív onkológiai ellátás legkritikusabb alkotóelemeit. Világos és érthető megközelítésük határozott és átfogó segítséget nyújt a rákos betegeknek, illetve azoknak a szakembereknek, akik keresik a legforradalmibb, legújabb integratív kezelési módokat.
Dr. Stengler és dr. Anderson a kiterjedt kutatások és évtizedes klinikai tapasztalataik felhasználásával részletesen elmagyarázzák:
• a különböző ráktípusokat és azok kialakulásának okait
• hogyan segíthet a rák megelőzésében és kezelésében a helyes táplálkozás
• mik a legalaposabban tanulmányozott étrend-kiegészítők és rákkezelési módok
• milyen legújabb természetgyógyászati terápiák és természetes megoldások léteznek a kemoterápia és a sugárkezelés mellékhatásaira
DR. MARK STENGLER orvos-természetgyógyász, több mint 30 sikerkönyv, valamint Amerika legnépszerűbb „Health Revelations” című egészségügyi hírlevelének szerkesztője. Látogasson el www.markstengler.com című honlapjára.
DR. PAUL ANDERSON orvos-természetgyógyász, aki főként rákos és előrehaladott krónikus betegségekben szenvedőket kezel. Elismert orvos, oktató és szakíró, aki a klinikai és a folyamatos orvosi oktatás frissítésnek szenteli energiáit. Látogasson el www.consultdranderson.com című honlapjára.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789635299225
Publisher: Édesvíz Kiadó
Publication date: 03/21/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 297
File size: 2 MB

Customer Reviews