ISBN-10:
963529882X
ISBN-13:
9789635298822
Pub. Date:
Publisher:
A szokás hatalma: 127 apró trükk a boldogabb, egészségesebb és gazdagabb életért

A szokás hatalma: 127 apró trükk a boldogabb, egészségesebb és gazdagabb életért

by S.J. Scott

NOOK Book(eBook)

$9.84

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Azt mondják, a sikerhez vezető út, ha az ember jól választja meg a szokásait.


Most azt gondolod, hogy új szokásokat felvenni nem könnyű, sőt hosszú és sok energiát felemésztő kihívás. De nem hallottál még a szokás-csoportosítás módszeréről, amivel Te is gyorsan átformálhatod napi rutinodat, és ezzel együtt megváltoztathatod a teljes előtted álló életedet.


A szokás-csoportosítás lényege, hogy szinte láthatatlan, apró változásokat és rituálékat viszünk a mindennapjainkba. A szokás hatalma című könyvből 127 gyorsan elsajátítható „jó szokást” ismerhetsz meg, melyek iránymutatóként szolgálnak sajátjaid kialakításához.


Építsd be és használd őket! Hamar tapasztalni fogod, hogy ez a technika azért kiemelkedően hatékony, mert elkerüli a sok stresszt, amit akkor éreznél, ha egyszerre több dolgon próbálnál változtatni. 


Vajon belefér-e a napjaidba mindez? Ha attól tartasz, hogy megmaradsz majd az elmélet szintjén, és soha nem fogod tudni egyedül megvalósítani a könyvben olvasottakat, tudnod kell, hogy a kötet kezedbe adja azokat a bevált eszközöket is, amikkel motivált és következetes maradhatsz.


Még a legfeszültebb időszakokban is fogsz találni időt és energiát arra, hogy betartsd az újonnan felhalmozott jó szokásaidat. Csak vágj bele, és az eredmény nem marad el!Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789635298822
Publisher: Édesvíz Kiadó
Publication date: 09/06/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 340
File size: 3 MB

Customer Reviews