A tres metres sobre el cel (edició original)

A tres metres sobre el cel (edició original)

NOOK Book(eBook)

$5.99 View All Available Formats & Editions

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Babi i Step no poden ser més diferents: les seves famílies, la seva extracció social, els seus hàbits els allunyen. Pertanyen a dos mons separats, però s'enamoren.No els resulta fàcil, perquè cap dels dos sap cedir, tot i això l'amor els transforma. Babi es torna irreconeixible davant d'uns pares traumatitzats, Step demostra que sota l'espessa crosta de noi dur que s'ha construït s'hi amaga un passat irresolt. A tres metres sobre el cel va ser refusada per totes les editorials on la va enviar, per la qual cosa Moccia va decidir publicar-la pel seu compte. Va tenir un èxit tan espectacular que aviat va ser contractada per una gran editorial, que va apostar per l'autor i el va catapultar a la fama. Moccia és l'autor de Tre metri sopra il cielo, Ho voglia di te i Perdona si et dic amor. De totes tres, se n'ha fet la versió cinematogràfica a Itàlia.A tres metres sobre el cel està considerada com una obra de referència, i no només pels joves. 

Product Details

ISBN-13: 9788416600397
Publisher: Grup 62
Publication date: 10/05/2016
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 958 KB

About the Author

En 1992 y tras el rechazo de muchas editoriales, Federico Moccia publica por su cuenta en una pequeña editorial A tres metros sobre el cielo. En 2004, gracias al boca oreja, el libro se convierte en un éxito y los lectores que no encuentran ejemplares, empiezan a fotocopiarlo, consiguiendo que se reedite y convirtiéndolo, así, en un fenómeno editorial en Italia y en muchos otros países. La historia de amor de Babi y Step continúa en Tengo ganas de ti y da el salto al cine, primero en Italia y luego en España, y miles de seguidores en todo el mundo se suman al fenómeno Moccia. Federico Moccia es autor, también de Perdona si te llamo amor (Planeta, 2008),Perdona pero quiero casarme contigo (Planeta, 2010), Carolina se enamora (Planeta, 2011), Esta noche dime que me quieres (Planeta, 2012), Ese instante de felicidad (Planeta, 2013), Tú, simplemente tú (Planeta, 2014) y Tu sei Osessione.  Sus novelas han sido traducidas en 15 países.  
Jordi Boixadós Bisbal (Barcelona, 1958) és escriptor, cantautor, traductor literari i consultor d'empresa. Ha publicat cinc llibres de narrativa: El carrer Dachau (Pòrtic, 1991), Morir a Tel Aviv (1993), Retrat de família (Columna, 1995), El meu rival (Columna, 1998) i Mirades de dona (Columna, 2000). El 2006 va editar, conjuntament amb el creador de jocs Oriol Comas, el llibre-joc d'humor lingüístic To Dream Omelettes - Somiar truites. En els últims deu anys ha editat quatre treballs discogràfics, l'últim dels quals aquest mateix 2011.http://www.jordiboixados.com

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews