A víz érintése

A víz érintése

by Guillermo del Toro, Daniel Kraus

NOOK Book(eBook)

$9.78

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Richard Strickland egy küldetéssel van megbízva, a Dél-Amerikai esőerdők sűrűjében kell megtalálni egy titokzatos „Lényt”, amiről a helyi törzsek legendái és mondái is rettegéssel beszélnek. Strickland missziója nem egyszerű és nem veszélytelen. Kitartó erőfeszítések árán rátalálnak a dzsungel mélyén a „Teremtményre”, amit korábban még elképzelni sem tudtak.
A kétéltű lényt a baltimore-i Occam Űrkutató Központba szállítják, ahol kísérleteknek vetik alá. Ekkor a történet nem várt fordulatot vesz. A lény és az intézet egyik női alkalmazottja között romantikus szerelem bontakozik ki. Furcsa kettősük románcát még inkább megnehezíti, hogy Elisa némasága miatt jelnyelven tudnak kommunikálni.
Számtalan akció követi egymást, és ahogy a nem mindennapi történet szálai bonyolódnak, azt vesszük észre, hogy annyira szívünkbe zártuk az Amazonas mélyéről származó földöntúli élőlényt, hogy az ő sorsáért izgulunk.
 
„Az utolsó percig káprázatos.” – The Daily Beast
„Egy vizuálisan és érzelmileg elragadó történet, amely meleg ölelésre találhat egy fantáziadús kalandra éhes közönség karjaiban.” – The Hollywood Reporter
 
A Guillermo del Toro és Daniel Kraus története alapján készült film 2018 januárjában hét jelölést követően két Golden Globe-díjat kapott.

Product Details

ISBN-13: 9789635298051
Publisher: Bluemoon Könyvek
Publication date: 02/28/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 365
File size: 3 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews