A vak bérgyilkos

A vak bérgyilkos

by Margaret Atwood

NOOK Book(eBook)

$11.00

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Családi ​titkok, testvérféltékenység, politikai fondorlat és társadalmi feszültség, ígéret és árulás, veszteség és fájdalom, emlékezés és sóvárgás kavarog Margaret Atwood Booker-díjas regényében.
1945-ben Laura Chase autójával a szakadékba zuhan. Baleset vagy öngyilkosság? – találgatják azóta, hogy nővére, Iris posztumusz megjelentette Laura egyetlen regényét, A vak bérgyilkost. A rejtélyes remekműként ünnepelt könyvben egy gazdag fiatalasszonynak aszeretője, egy ponyvaírásból élő szocialista agitátor mesél titkos légyottokon a Zycron bolygó lakóiról. Ez a harsány színekkel felvázolt történet briliánsan szövődik bele Iris naplójába, aki végül élete alkonyán úgy dönt, megosztja unokahúgával az igazságot a családjukról. Elbeszéléséből fájdalmasan rajzolódik egy gyárosdinasztia hanyatlása és a történelemmel összefonódó személyes sorsok tragédiája.

Product Details

ISBN-13: 9789636768386
Publisher: Jelenkor Kiadó
Publication date: 06/01/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 824
File size: 1 MB

About the Author

As one of the masters of speculative fiction, Margaret Atwood challenged prevailing narratives and imagined different worlds in her books. An author whose work is both critically and commercially popular, Attwood is perhaps best known for The Edible Woman, The Handmaid’s Tale, and the MaddAddam trilogy, as well as other novels, short stories, poetry, and literary criticism.

Hometown:

Toronto, Ontario

Date of Birth:

November 18, 1939

Place of Birth:

Ottawa, Ontario

Education:

B.A., University of Toronto, 1961; M.A. Radcliffe, 1962; Ph.D., Harvard University, 1967

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews