Adevărata dragoste

Adevărata dragoste

by Jude Deveraux

NOOK Book(eBook)

$3.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

La terminarea facultatii, Alix Madsen afla cu surprindere ca Adelaide Kingsley, o prietena de familie, i-a lasat mostenire, pentru un an, dreptul de a fi stapana unui incantator conac pe insula Nantucket. In schimb , Adelaide are o cerinta neobisnuita - Alix trebuie sa rezolve misterul straniei disparitiei a uneia dintre femeile din neamul Kingsley, petrecute insa cu mai bine de doua secole in urma. In plus, Alix trebuie sa se confrunte si cu arogantul - si extrem de atragatorul - arhitect Jared Montgomery, mostenitorul de drept al conacului.

Ceea ce Alix nu stie este ca legaturile propriei familii cu cea a lui Jared sunt mult mai apropiate si mai indelungate, asa ca Jared primeste misiunea sa aiba grija de ea cat timp se afla pe insula - lucru deloc dificil, avand in vedere pasiunea de netagaduit care se naste intre ei. Vietile lui Alix si Jared se dovedesc strans impletite cu soarta tulburatoare a stramosilor lor, iar cei doi trebuie sa descopere calea de a indrepta greselile trecutului pentru a gasi speranta pentru propriul viitor... si pentru adevarata dragoste.
Product Details

ISBN-13: 9786067415896
Publisher: LIRA
Publication date: 06/14/2016
Series: Carti romantice
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Jude Deveraux (1947) is an American romance author best known for her historical romances. She has had dozens of novels make the New York Times bestseller list. In 1980 she began writing the Montgomery/Taggert Family series which remains on of her most popular to this day and includes her 1989 book A Knight in Shining Armor. In more recent years she has frequently written in other romance genres such as contemporary and paranormal romances.

Hometown:

Connecticut

Date of Birth:

September 20, 1947

Place of Birth:

Fairdale, Kentucky

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews