Afghaanse spreekwoorden geïllustreerd: Afghan Proverbs in Dutch and Dari Persian

Afghaanse spreekwoorden geïllustreerd: Afghan Proverbs in Dutch and Dari Persian

Paperback

$18.95
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, December 19

Overview

Van de bekroonde auteur van
"Zarbul Masalha: 151 Afghaanse Dari Spreekwoorden." Op veler verzoek, zijn de Afghaanse Dari spreekwoorden van het bekroonde boek "Afghaanse Spreekwoorden Geïllustreerd" nu in het Nederlands vertaald en in een spannende nieuwe indeling ontworpen voor lezers van alle leeftijden. Inclusief nieuwe vocabulaire en full-colour illustraties.

De spreekwoorden zijn oorspronkelijk verzameld in Afghanistan en in het Engels vertaald door Edward Zellem. Vervolgens zijn ze vertaald uit het Engels naar het Nederlands door Ariadne Bechthold.

"Afghaanse Spreekwoorden Geïllustreerd" is ook verkrijgbaar in vele andere talen. Meer informatie is beschikbaar op www.afghansayings.com.

Product Details

ISBN-13: 9781494773793
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 01/01/2014
Pages: 94
Product dimensions: 8.50(w) x 11.00(h) x 0.24(d)

About the Author

Kapitein ter zee Edward Zellem is een bekroond auteur en opgeleid Dari spreker die voor ander half jaar met Afghanen in Afghanistan heeft gewerkt, waaronder een jaar in het presidentiële paleis. Hij heeft al 26 jaar als Marine officier van de Verenigde Staten gediend.

In Afghanistan, raakte Kapitein ter zee Zellem gefascineerd door de manier waarop Afghanen spreekwoorden gebruiken in hun dagelijkse gesprekken. Hij begon met het verzamelen en vertalen van de spreekwoorden, en gebruikte ze elke dag met Afghanen in zijn professionele en persoonlijke leven.

Daarna maakten kunststudenten van een middelbare school in Kabul de illustraties bij de spreekwoorden. Zijn collectie werd voor het eerst uitgegeven als "Zarbul Masalha: 151 Afghan Dari Proverbs" daarna werd het full-color bijbehorende volume "Afghan Proverbs Illustrated" uitgegeven. Beide boeken werden oorspronkelijk gepubliceerd in het Engels en Dari. Met de hulp van andere vrienden van Afghanistan, zijn de Spreuken nu vertaald in andere talen.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews