Amerikai bérgyilkos

Amerikai bérgyilkos

by Vince Flynn

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.93

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A terroristák mindent elvesznek tőle... Kivéve a vágyat, hogy bosszút álljon. A nagy sikerű történet a mozikban!
Mitch Rapp CIA-ügynök nem volt mindig az elit egység tagja... Fiatalon sikeres atlétaként élte a boldog amerikaiak életét, amíg a Pan Am 103-as járata fel nem robbant a skóciai Lockerbie fölött, kétszázhetven halálos áldozatot követelve. A gép fedélzetén utazott a szerelme is, és ez a tragédia mindent megváltoztatott.
Rapp személyes bosszút esküszik a tettesek ellen, és a CIA kötelékébe lépve szívós munkával halálos fegyverré képezi magát, aki nem ad és nem kér kegyelmet a nemzetközi terroristák elleni harcban. A küldetései során eljut Isztambulba, majd Hamburgba is, de végül minden nyom a Közel-Keletre, Bejrútba vezet, ahol Rapp élete legnagyobb kihívásával szembesül, amikor bajtársait túszul ejtik a radikális iszlám harcosok...

Product Details

ISBN-13: 9789634520788
Publisher: PublishDrive
Publication date: 09/14/2017
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 408
Sales rank: 911,314
File size: 2 MB

About the Author

Vince Flynn (1966-2013) was a bestselling author of political thrillers, best known for his Mitch Rapp series, starring the aggressive undercover CIA counter-terrorism agent famous for taking measures that are more extreme than might be considered commonly acceptable. Flynn had initially planned to become an aviator with the United States Marine Corp., but was medically disqualified. He turned to reading, and eventually writing, thrillers at that point. New Mitch Rapps books are being penned by Kyle Mills.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews