Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

Az örökkévalóság küszöbén (Edge of Eternity)

eBookHungarian-language Edition (Hungarian-language Edition)

$9.99 

Available on Compatible NOOK devices, the free NOOK App and in My Digital Library.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

A VÉRES ÉS GYÖNYÖRU HUSZADIK SZÁZAD TÖRTÉNETE ÚGY, AHOGY AZT CSAK KEN FOLLETT TUDJA ELMESÉLNI

Az Évszázad-trilógia öt család – egy amerikai, egy angol, egy walesi, egy német és egy orosz – történetét mutatja be a 20. században.

A harmadik kötet a hidegháború, az 1960-as és az 1980-as évek közötti idoszak hatalmas szociális, politikai és gazdasági változásait mutatja be: a polgárjogi mozgalmakat az USA-ban, a politikai gyilkosságokat, a vietnami háború elleni tiltakozásokat, a berlini fal felhúzását és lebontását, az atomcsendegyezményt, a gorbacsovi peresztrojkát és természetesen a rock and roll és a beat nemzedékét.

Rebecca Hoffmann, a Kelet-Berlinben élo Von Ulrich család adoptált gyermeke rájön, hogy egy Stasi-ügynökhöz ment feleségül. A férfinak az volt a feladata, hogy a nagypolgári családot figyelje. Csodával határos módon az asszonynak sikerül átszöknie a falon, és Hamburgban kezd új életet...
George Jakes, a félvér jogász Robert F. Kennedy csapatához kerül az Igazságügyi Minisztériumba, és belecsöppen a polgárjogi mozgalmak kellos közepébe...
Cameron Dewar, a szenátor unokája a republikánusok oldalán a Watergate-ügy egyik ötletadója és kivitelezoje lesz...
Gyimka Dvorkin Moszkvában Nyikita Hruscsov személyi titkáraként kezdi politikusi karrierjét, így a leszerelési tárgyalások, a csehszlovákiai bevonulás aktív résztvevoje. Újságíró ikertestvére, Tánya révén kapcsolatba kerül a másként gondolkodókkal...

A fantasztikusan eleven történeti háttér elott a szereplok rengeteg izgalmas világesemény résztvevoi, nagyszeru karriert futnak be, magánéletükben azonban sokkal kevésbé sikeresek: gyakran több évtized múltán ismerik fel, hogy ki is az igazi társuk.

Ken Follett sodró lendületu cselekményeken keresztül egy olyan világba vezet bennünket, amelyrol azt gondoljuk, hogy ismerjük, hiszen átéltük, s most mégis másképpen látjuk.

Product Details

BN ID: 2940157819392
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/12/2015
Series: Century Trilogy , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
Pages: 1218
File size: 2 MB
Language: Hungarian

About the Author

About The Author
Ken Follett is one of the world's best-loved authors, selling more than 188 million copies of his 35+ books. Follett's first bestseller was Eye of the Needle, a spy story set in the Second World War. In 1989, The Pillars of the Earth was published and has since become Follett's most popular novel. It reached number one on bestseller lists around the world and was an Oprah's Book Club pick. Its sequels, World Without End, A Column of Fire, and The Armor of Light, and prequel The Evening and the Morning, proved equally popular, and the Kingsbridge series has sold more than fifty million copies worldwide. Follett lives in Hertfordshire, England, with his wife, Barbara. Between them they have five children, six grandchildren, and three Labradors.

Hometown:

Hertfordshire, England

Date of Birth:

June 5, 1949

Place of Birth:

Cardiff, Wales

Education:

B.A. in Philosophy, University College, London, 1970
From the B&N Reads Blog

Customer Reviews