Bortom Stj Rnan

Bortom Stj Rnan

by Elisabet Nemert

Paperback

$16.33 $17.00 Save 4% Current price is $16.33, Original price is $17. You Save 4%.

Temporarily Out of Stock Online

Eligible for FREE SHIPPING

Overview

Bortom Stj Rnan by Elisabet Nemert

Herdedottern Sofia växer upp i den lilla staden Betlehem under den period då romarna ockuperar Palestina. Det är en grym tid, särskilt om man är kvinna och vill gå sin egen väg.
Men Sofia har fått sällsamma gåvor med sig i livet, och ödet leder hennes steg från Betlehem via Alexandria till Rom, världens centrum. Hon når oanade höjder men får också betala för sitt mod och sin aldrig sviktande människokärlek med utanförskap och sviken kärlek.
Trots omgivningens hån viker Sofia inte från sin förutbestämda väg. Hon är stark och stjärnan ger henne vägledning. Och slutligen möter hon den man hon som ung flicka såg i en dröm ...
Bortom stjärnan är Elisabet Nemerts debut som romanförfattare. Hon är adjunkt i svenska, historia och konsthistoria och arbetar som konsult i etik- och livsåskådningsfrågor. Hon har tidigare givit ut ett stort antal fackböcker. Tack vare sin sakkunskap lyckas hon ge liv och färg åt såväl karaktärer som miljöer. Bortom stjärnan är ett läsäventyr utöver det vanliga.

Elisabet Nemert är adjunkt i svenska, historia och konsthistoria och arbetar som konsult i etik- och livsåskådningsfrågor.

Product Details

ISBN-13: 9789137500324
Publisher: Forum
Publication date: 12/20/2010
Pages: 382
Product dimensions: 0.85(w) x 9.00(h) x 6.00(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews