Bruiloftsmaal Van Het Lam (Marriage Supper Of The Lamb, Dutch)

Bruiloftsmaal Van Het Lam (Marriage Supper Of The Lamb, Dutch)

by Susan Davis

Paperback

$8.95
Members save with free shipping everyday! 
See details

Overview

Dit opname evenement zal een groot evenement zijn, het verwijderen van MIJN gereed zijnde kinderen. Een dergelijke gebeurtenis zal er nooit meer zijn in de menselijke geschiedenis. Er zal nooit zoiets ervoor of erna zijn. Het is de grootste "Exodus" van alle tijden.

MIJN kinderen zullen vertrekken in een ogenblik en nieuwe verheerlijkte lichamen ontvangen. Deze lichamen zullen veerkrachtig en eeuwig zijn. Zij zullen het patroon navolgen van het verheerlijkte lichaam dat IK bezit. IK ben de Eersteling van vele anderen. Deze kinderen zullen een leven ervaren die ze nog nooit eerder hebben gekend, een heerlijk leven, eeuwig leven.

Er zullen vele mooie dingen vooruit zijn voor MIJN opgenomen kinderen. Laat MIJ u een kijkje geven: Wanneer MIJN kinderen aankomen zullen ze worden begroet door hun geliefden, familie en vrienden die al in de Hemelse Gewesten zijn. IK zal toekijken. Dit is een moment van grote glorie. Wat een geschenk om te worden herenigd met familie lang gemist... Dan zullen MIJN
kinderen worden ingeluid naar de grote Bruiloftsmaal van het LAM. IK zal voorzitten over dit evenement.

Product Details

ISBN-13: 9781511768122
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 04/16/2015
Pages: 186
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.40(d)

Customer Reviews