Cina De Nunta A Mielului

Cina De Nunta A Mielului

by Susan Davis

Paperback

$7.50
Eligible for FREE SHIPPING
  • Want it by Friday, October 26  Order now and choose Expedited Shipping during checkout.

Overview

Cina De Nunta A Mielului by Susan Davis

Unele capitole din aceast carte: Smerenie, Iertare, Triete n lume, dar nu fi "de-al lumii", Rpirea i Cina de Nunt a Mielului, Pregtii-v de rpire, Despre Biserica pierdut, Pofta dup lume, Ora se grbete, copiii Mei, Lumea s-a ntors mpotriva Mea, Conductorii nu M urmeaz pe Mine, Despre Anticrist, Pregtii-v, Timpul vostru aproape a expirat, Rul vine s distrug lumea, Încetai s v mai certai unii cu alii, Nu v voi lua, dac avei pcate de care nu v-ai pocit, Trebuie s fii pregtii, dac vrei s venii cu Mine, Eternitatea voastr este n balan, Acum nu mai este timp de mers la Mine, ci de fugit la Mine, Mireasa Mea este ncânttoare n toate cile ei, Foarte puini se nchin Mie i se pociesc fa de Mine, Sunt pe punctual s-Mi iau Mireasa n siguran, Eu vreau primul loc sau nici un loc, Vine Necazul cel mare - Mare Necaz, Nu este nici un beneficiu n a alerga dup o lume muribund, Muli care se cred c sunt gata, se pclesc singuri, V mai rmâne doar puin timp preios.

Cuvinte ale lui Isus:

Apoi copiii MEI vor fi escortai la marea Cin de Nunt a Mielului. EU voi prezida acest eveniment.

Pe copiii MEI rpii i ateapt multe lucruri minunate. Lsai-M s v dau numai o vag imagine: când copiii MEI vor sosi, vor fi ntâmpinai de cei iubii ai lor: familie i prieteni care sunt deja acolo. EU v voi privi. Acesta va fi un moment de mare glorie. Ce cadou, s fii reunii cu familia de care v era de mult dor .

Masa va fi pregatit cu generozitate: toate cele necesare vor fi prezente. Detaliile acestui eveniment vor fi uluitoare. Copiii MEI vor sta la mas n faa unor ervete, pe care vor fi scrise numele lor din litere de aur pur. Pe fiecare ervet vor fi puse tacâmuri de aur, ornate cu bijuterii. Vor fi i farfurii de aur solid, ornate de asemenea cu bijuterii. Faa de mas va fi din mtase pur cu broderie din aur.

Prin estura feei de mas va straluci lumin. Paharele vor fi din aur i ornate cu bijuterii n jurul deschizturii lor.

Pe fiecare ervet se va afla un cadou special pentru fiecare copil. Acest cadou va fi o amintire preioas a Relaiei MELE cu acest copil. Va fi unic pentru fiecare copil. Fiecare cadou va avea o nsemntate special pentru fiecare copil, cu privire la relaia NOASTR lung. Vor fi multe surprize la acest Eveniment - Cina MEA de Nunt.

Product Details

ISBN-13: 9781478392187
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 08/08/2012
Pages: 160
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.34(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews