Ciutat d'espies: A la Barcelona de 1915 s'amaga una arma secreta que pot dominar el món

Ciutat d'espies: A la Barcelona de 1915 s'amaga una arma secreta que pot dominar el món

by Jordi Solé

NOOK Book(eBook)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

«Disculpi la intromissió, mister Vidal -li va dir en un anglès de dicció quasi shakespeariana-, però vostè no arribava mai i jo m'he afartat d'esperar-lo assegut a l'escala. -I, amb un to lleugerament irònic, va afegir:- Per favor, no posi aquesta cara d'esglai. Sóc dels bons, jo. Necessito que m'ajudi a salvar el món».Barcelona, 1915. Pol Vidal, redactor en cap del Diari de Barcelona, es troba al menjador de casa seva un espia de l'MI6 que l'involucra en una perillosa cursa entre les principals potències europees per aconseguir els plànols d'una arma nova, el Martell de Thor. Els serveis secrets de mig Europa hi van al darrere, conscients que el país que l'aconsegueixi dominarà el món. Com aconseguirà Pol Vidal sortir viu d'aquesta ciutat d'espies?Pots veure el booktràiler aquí. I el vídeo de presentació de l'autor aquí.  

Product Details

ISBN-13: 9788466415217
Publisher: Grup 62
Publication date: 03/01/2012
Series: COL.LECCIO CLASSICA
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Jordi Solé (Sabadell, 1966). Llicenciat en Ciències de la Informació, va iniciar la seva carrera professional l’any 1987 com a redactor del Diari de Barcelona. Des d’aleshores ha col·laborat amb El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Independiente o la revista Fotogramas. Ha estat redactor en cap de la revista Fantastic Magazine i director de la revista Club Disney. Habitual de programes de TV com BCN Magazine (8TV) i El Club (TV3), a la ràdio se l’ha pogut sentir als programes de RAC1 Interferències i Versió Càmping.  També és autor del llibre de referència Telemanía, las 500 mejores series de TV de nuestra vida (Salvat, 1999) i de cinc novel·les, Hijo de dioses, La isla de las brumas, Barcelona Far West, Ciutat d’espies i Conspiració a Tàrraco, guanyadora de Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2013.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews

Ciutat d'espies: A la Barcelona de 1915 s'amaga una arma secreta que pot dominar el món 5 out of 5 based on 0 ratings. 1 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Im there.