Contes infantils contra tot pronòstic: Amb il·lustracions de Ginebra Torío Moliner, filla de l'autora

Contes infantils contra tot pronòstic: Amb il·lustracions de Ginebra Torío Moliner, filla de l'autora

by Empar Moliner.

NOOK Book(eBook)

$8.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Contes infantils contra tot pronòstic: Amb il·lustracions de Ginebra Torío Moliner, filla de l'autora by Empar Moliner.

En aquest llibre hi trobareu els contes que l'autora va inventar per a la seva filla (que tindrà 6 anys en aquesta primera edició), però també hi trobareu petites plantilles per inventar-vos-en vosaltres mateixos. Explicar La Caputxeta està bé a una edat, perquè és un clàssic. Però els temps han canviat molt i és lògic que els contes que inventem ara tinguin semàfors, televisors, horts urbans, cereals, etc.
Un llibre molt visual, imprès a tot color, que anirà acompanyat de fotografies vintage, empaperats i dibuixos de la filla de l'autora, Ginebra Torío Moliner. Un llibre ideal per regalar, amb trucs perquè els pares aprenguin a inventar-se històries, contes inacabats perquè els nens deixin volar la seva imaginació, minicontes d'una sola línia, poemes per morir-se de riure i moltes coses més...

Product Details

ISBN-13: 9788466418133
Publisher: Grup 62
Publication date: 11/21/2013
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 385 KB
Age Range: 5 Years

About the Author

Empar Moliner es va donar a conèixer amb el recull de relats L'ensenyador de pisos que odiava els mims, al qual va seguir la seva primera novel·la, Feli, esthéticienne, que li va valer el Premi Josep Pla de l'any 2000. Posteriorment ha publicat els volums T'estimo si he begut (Premi Lletra d'Or 2005), Busco senyor per amistat i el que sorgeixi, ¿Desitja guardar els canvis? i No hi ha terceres persones. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació, de ràdio, televisió i premsa escrita.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews