Coses que ningú no sap

Coses que ningú no sap

by Alessandro D'Avenia

NOOK Book(eBook)

$5.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Coses que ningú no sap by Alessandro D'Avenia

Una entranyable novel·la sobre el pas de la infantessa a la joventut, protagonitzada per una jove somniadora de catorze anys, el jove de qui s'ha enamorat i el seu professor de llengua.

La Margherita té catorze anys i està a punt d'embarcar-se en una experiència tan fascinant com aterridora: la secundària. En els passadissos de l'institut neixen amistats i es creuen mirades que desperten sentiments nous. Però entre les quatre parets de la seva habitació, la Margherita experimenta el vertigen d'allò desconegut i només el calor de la seva adorable avia, el seu germà petit i els seus estimats pares li ofereixen la protecció i li enfondeixen el valor que necessita per enfrontar-se a l'incert futur. Fins que un dia rep un missatge del seu pare que anuncia que marxa de casa.

S'obre l'abisme i a la Margherita li sembla que cau al buit. Encara no sap que a la maduresa s'arriba a través del dolor, com la perla que neix dins l'ostra quan es defensa de l'atac d'un depredador. Ni tan sols els savis consells ni els refranys sicilians de la seva avia, la seva fidel confident, seran ara suficient per arrancar-la de la tristesa.

De sobte, la seva amistat amb la Marta, una noia molt entusiasta, cobra una nova i inesperada importància, així com les lliçons del seu professor de llengua, un home que, tot i que també s'enfronta als seus propis dubtes i pors, aconseguirà fer despertar noves passions i somnis a la Margherita.

Però serà el vincle amb en Giulio, un alumne de quart, d'ulls de gel i cabell fosquíssim que es convertirà en el seu primer gran amor, el que farà reaccionar la Margherita i li farà l'empenta decisiva per anar a la cerca del seu pare.

Una historia sensible que ens convida a viure la intensitat del amor de veritat i la bellesa dels somnis més purs.

Ressenyes:
«L'escriptor que s'ha convertit en un gur per als joves.»
Oggi

«D'Avenia ha aconseguit fer seus lectors apassionats i exigents, i el reconeixement afectuós i incondicional de moltíssims joves que el consideren el seu mestre.»
Avvenire

«D'Avenia es dirigeix als nois de secundària i als universitaris, però també sap captivar els pares dels joves lectors. Qui no desitja conèixer l'univers dels seus fills?»
Il Giornale

Product Details

ISBN-13: 9788401388910
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 03/14/2013
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 758 KB

About the Author

Alessandro D'Avenia (Sicilia, 1977) es doctor en letras clásicas, da clases en un instituto y es guionista. Su primera novela, Blanca como la nieve, roja como la sangre, tuvo una excelente acogida entre la crítica y los lectores, consagrándole como el gurú de los jóvenes en Italia. En 2013 fue adaptada a la gran pantalla. Cosas que nadie sabe, su segunda novela, también se convirtió en un best seller en su país de origen y los derechos de traducción se cedieron a veinte países.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews