Cristalul nopții (Burning Lamp) (Dreamlight Trilogy Series #2)

Cristalul nopții (Burning Lamp) (Dreamlight Trilogy Series #2)

by Amanda Quick, Monica Furnaris

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$0.97

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Bântuit de coșmaruri și de halucinații, Griffin Winters, unul dintre celebrii lorzi ai lumii subterane din Londra, este convins că a fost ajuns de blestemul moștenit de la unul dintre strămoșii lui, fondator al Societății Oculte. Instinctele care l-au ajutat să supraviețuiască pe străzi și să-și învingă rivalii îl atrag acum spre Adelaide Pyne, o tânără ale cărei puteri ar putea să-l ajute să-și păstreze mințile și viața. Nu știe încă că soarta lui este mai legată de misterioasa femeie decât și-ar fi putut închipui.

Adelaide deține din adolescență o lampă cu puteri neobișnuite, și faptul că numai ea o poate manevra a atras interesul unor oameni puternici atât din interiorul, cât și din afara Societății, iar experimentul pe care îl pune acum la cale cu Griffin o face ținta lor. Despărțiți de principii de viață total diferite, dar atrași de pasiunea imposibil de negat care se naște între ei, Adelaide și Griffin trebuie să găsească răspunsul la întrebări vechi de secole, înainte ca moartea – și nu dragostea – să fie cea care îi va uni pentru totdeauna.

Product Details

ISBN-13: 9786067410983
Publisher: Litera Media Group
Publication date: 06/14/2016
Series: Arcane Society (Foreign-language) Series , #8
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 331
File size: 1 MB

About the Author

Amanda Quick is a pseudonym for Jayne Ann Krentz (b. 1948), who is an American author of romance novels. Krentz writes under a variety of additional pen names, including her maiden name, Jayne Castle, as well as her married name and others. She has published more than 120 books in the contemporary, historical, and paranormal romance genres, with tens of millions of copies in print.

Customer Reviews