Cristalul nopții (Burning Lamp) (Dreamlight Trilogy Series #2)

Cristalul nopții (Burning Lamp) (Dreamlight Trilogy Series #2)

by Amanda Quick, Monica Furnaris

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$3.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Bantuit de cosmaruri si de halucinatii, Griffin Winters, unul dintre celebrii lorzi ai lumii subterane din Londra, este convins ca a fost ajuns de blestemul mostenit de la unul dintre stramosii lui, fondator al Societatii Oculte. Instinctele care l-au ajutat sa supravietuiasca pe strazi si sa-si invinga rivalii il atrag acum spre Adelaide Pyne, o tanara ale carei puteri ar putea sa-l ajute sa-si pastreze mintile si viata. Nu stie inca ca soarta lui este mai legata de misterioasa femeie decat si-ar fi putut inchipui.

Adelaide detine din adolescenta o lampa cu puteri neobisnuite, si faptul ca numai ea o poate manevra a atras interesul unor oameni puternici atat din interiorul, cat si din afara Societatii, iar experimentul pe care il pune acum la cale cu Griffin o face tinta lor. Despartiti de principii de viata total diferite, dar atrasi de pasiunea imposibil de negat care se naste intre ei, Adelaide si Griffin trebuie sa gaseasca raspunsul la intrebari vechi de secole, inainte ca moartea - si nu dragostea - sa fie cea care ii va uni pentru totdeauna.
Product Details

ISBN-13: 9786067410983
Publisher: Grupul Editorial Litera
Publication date: 06/14/2016
Series: Arcane Society (Foreign-language) Series , #8
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Amanda Quick is a pseudonym for Jayne Ann Krentz (b. 1948), who is an American author of romance novels. Krentz writes under a variety of additional pen names, including her maiden name, Jayne Castle, as well as her married name and others. She has published more than 120 books in the contemporary, historical, and paranormal romance genres, with tens of millions of copies in print.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews