Csillagok haboruja

Csillagok haboruja

by George Lucas

NOOK Book(eBook)

$6.90
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Csillagok haboruja by George Lucas

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban...
Luke Skywalker a nagybátyja farmján dolgozik a félreeso Tatuin bolygón. A hétköznapi munka unalma helyett izgalmas csillagközi kalandokról ábrándozik. Kalandokról, melyek a legtávolabbi galaxisok idegen világaiba vezetnék.
Luke álma hamarosan teljesül: titkos üzenet birtokába jut, miszerint a gyönyöru Leia hercegnot Darth Vader, a hatalmas és gonosz sith nagyúr tartja fogva. Eddig soha nem hallott a norol, de tudja, hogy meg kell mentenie, méghozzá késlekedés nélkül.
Összetalálkozik a jedi Ben Kenobival, akinek az útmutatójával, a tole kapott fénykarddal és bátorsággal felfegyverkezve Luke hirtelen a valaha volt legkegyetlenebb urháború kellos közepén találja magát, és hamarosan egy elkeseredett összecsapásban vesz részt a Birodalom rettegett urállomása, a Halálcsillag ellen...
A Csillagok háborúja 1976-ban indult útjára, és a késobbi mozifilmek a sci-fi legnépszerubb és legnagyobb hatású alkotásává tették, sikere évtizedeken átívelve, mindmáig töretlen. Az olvasó az eredeti regény újra szerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méreture nott Star Wars univerzumhoz pontosabban illeszkedo kiadását tartja a kezében.

Product Details

BN ID: 2940157698195
Publisher: Agave
Publication date: 11/25/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 256
File size: 1 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews