De Eenhoorn van Herkenrode

De Eenhoorn van Herkenrode

by Mysterieus België

NOOK Book(eBook)

$25.95
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

De Eenhoorn van Herkenrode by Mysterieus België

Een lid van het geheimzinnige en zeer geheime Genootschap van de Eenhoorn nodigt schattenjagers en teams van schattenjagers uit samen met hem/haar een poging te doen om de magische hoorn te vinden, die het eeuwige leven geeft. Onderzoekers zijn het erover eens dat de mythische eenhoorn ooit echt heeft bestaan, en dat het laatste exemplaar in de abdij van Herkenrode werd gesignaleerd. Maar waar moeten we zijn stoffelijke resten nu zoeken? En wie heeft zich meester gemaakt over de magische hoorn, en bezit nu het eeuwige leven?

Het spel kan zowel georganiseerd worden met als centrale locatie de abdij van Herkenrode, als op een traject tussen de abdij van Herkenrode en de Grote Markt van Hasselt (= een kleine 7 kilometer). Indien het georganiseerd wordt met de abdij als centrale locatie, kunt u zelf de nodige locaties in de onmiddellijke omgeving kiezen, waar de spelleid(st)er dient opgespoord te worden. In dit scenario wordt de formule uitgewerkt met een traject van de abdijsite van Herkenrode tot de Grote Markt van Hasselt, van ongeveer 3 uur. Inhoudelijk verandert er echter weinig of niets aan het eigenlijke verhaal, en al helemaal niet aan het benodigde spelmateriaal.

Product Details

BN ID: 2940044335226
Publisher: De Scriptomanen
Publication date: 02/20/2013
Series: Mysterieus België Series , #19
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 414 KB

About the Author

Mysterieus België van A tot Z: Sagen, mythen, legenden, sterke verhalen, geheimzinnige geschiedenissen, historische mysteries, feiten en fictie van Aalst tot Zwevezele, van Arlon tot Wéris! Wij organiseren voor u een stadsspel, stadswandeling, detectivespel, fotozoektocht in Mysterieus België met 1 spelleider, met diverse performers, of in een doe-het-zelf pakket, in het Nederlands, Frans of Engels!

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews