De Horlogemaker: een novelle:(Nederlandse editie - Dutch edition)

De Horlogemaker: een novelle:(Nederlandse editie - Dutch edition)

by Anna Erishkigal

Paperback

$6.99
View All Available Formats & Editions
Want it by Tuesday, November 20 Order now and choose Expedited Shipping during checkout.

Product Details

ISBN-13: 9781987000207
Publisher: Barnes & Noble Press
Publication date: 09/24/2018
Pages: 80
Product dimensions: 5.00(w) x 8.00(h) x 0.17(d)

About the Author

Anna Erishkigal was een van die mensen en groeide op in de Acre-buurt in Lowell. Hoewel ze het nooit echt heeft gedurfd om door het troebele water van het Middlesex Canal, die de campus van Lowell High School in tweeën verdeeld, naar de overkant te zwemmen, is het een prachtige, historische stad die ook wel “het Venetië van de Nieuwe Wereld” wordt genoemd. Als je nog nooit in New England bent geweest, is het zeker de moeite waard om hier tijdens een reis doorheen te trekken en vergeet dan ook zeker geen bezoekje te brengen aan het National Park. Het Zuidoost-Aziatische waterfeest, waarbij de inwoners van de stad in lange, slanke, handgesneden “drakenboten” over de Merrimack River racen, is adembenemend mooi.

Hoewel de stad in de jaren ’90 te maken had met wat bendegeweld, is de stad nu charmant en helemaal veilig voor een bezoekje. De National Park Service heeft in de afgelopen jaren de grachten rondom de Binnenwatersluis gerestaureerd, waar nu tegen een bescheiden tarief rondvaartboottours worden aangeboden.

Neem gerust contact met me op of laat een bericht achter op mijn website. Ik hoor graag van je en ik schrijf zeker terug!

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews