De Wetenschap Om Rijk Te Worden

De Wetenschap Om Rijk Te Worden

by Wallace Delois Wattles, Ruth Breuer

Paperback

$16.79 $18.90 Save 11% Current price is $16.79, Original price is $18.9. You Save 11%.
Eligible for FREE SHIPPING
  • Get it by Monday, August 28 ,  Order by 12:00 PM Eastern and choose Expedited Delivery during checkout.

Overview

De Wetenschap Om Rijk Te Worden by Wallace Delois Wattles, Ruth Breuer

Meer dan een eeuw nadat Wallace Wattles dit boek schreef, heeft het nog steeds de kracht om mensen met een schok van inzicht en herkenning op het pad naar de ontdekking van hun creatieve vermogens te zetten en ze steeds weer te inspireren hiermee door te gaan.
Zijn manier van lesgeven is reeds lang niet meer 'fashionable' in het land van spirituele ontdekkingen waar ieder de waarheid eerst in zichzelf moet vinden. Maar iedereen die het waard vindt deze drempel te nemen ontdekt een gouden schat die met de juiste instelling zonder moeite in het eigen innerlijk hervonden kan worden.
Wat dit boek zo waardevol maakt is zowel de diepgang, er kan meer in gevonden worden dan alleen de kunst 'rijk te worden', alsmede de uitzonderlijke draagkracht en het charisma dat verwacht kan worden van iemand die voor honderd procent leefde, dacht en handelde volgens de universele wetten die hij aan anderen doorgaf.
Lees het boek als een initiatie in een nieuwe wereld, de wereld van het diepste vermogen in de mens. Neem de moeite volgens de principes te leven en je zult zeker beloond worden. Vele anderen gingen je hierin voor.

Product Details

ISBN-13: 9783943530292
Publisher: Thorsten Weiss
Publication date: 02/17/2012
Pages: 106
Product dimensions: 0.22(w) x 5.00(h) x 8.00(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews