Den kierkegaardske samtalesløjfe

Den kierkegaardske samtalesløjfe

by Pia Orloff Houmark

Paperback

$44.45
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, October 24

Overview

Den kierkegaardske samtalesløjfe handler om eksistentielt bevægende samtaler. Den tilbyder inspiration og kritisk refleksion til dig, der som professionel dialogholder vil hjælpe andre til at handle og vælge med dybere mening, passion og integritet.

Fokus rettes mod 1) den selvtilblivelse, du kan bidrage til i samtalen, 2) det selvtab, du uforvarende kan komme til at forstærke i samtalen, 3) den eksistentielle grundintention, der skal sætte retningen for samtalens aktiviteter og 4) den etiske dialogiske kapacitet, du må udvikle for at støtte din dialogpartner i at blive sig selv ved at vælge sig selv.

Den kierkegaardske samtalesløjfe præsenterer et eksistensfænomenologisk og narrativt perspektiv på samtaler, som er forankret i de filosofiske og psykologiske indsigter, som Søren Kierkegaard bidrager med i sine beskrivelser af menneskets eksistens, og som kan udfoldes inden for rammerne af protreptik og tredje generations coaching®. Sløjfen har fokus på de livslange bevægelser, der indgår i kunsten at eksistere, og den bindes sammen af en medmenneskelig etik om at 'være på den andens vegne' og bruge samtale til at bestyrke handlekraft, lidenskab og frugtbar selvrefleksion.

Product Details

ISBN-13: 9788771585568
Publisher: Dansk Psykologisk Forlag
Publication date: 01/25/2018
Pages: 330
Product dimensions: 6.14(w) x 9.21(h) x 0.74(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews