Det anarkistiske menneske

Det anarkistiske menneske

by Ruddi Welzel

Paperback

$21.51 $23.90 Save 10% Current price is $21.51, Original price is $23.9. You Save 10%.
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Tuesday, October 22

Overview

Bogen udkom første gang i 1979, hvor mere tænksomme mennesker trængte til et alternativ til marxisternes alt for fundamentalistiske fremfærd og til liberalisternes åndløshed. Den er i dag blevet endnu mere aktuel med det repræsentative demokratis skærpede krise.

Der gives i bogen stærke argumenter for, at den udbredte, men diffuse politikerlede faktisk har et fornuftigt og solidt grundlag. Samtidig åbnes porten til et smukt, politikerfrit alternativ, hvor magtens arrogance helt mister sit fodfæste.

Læseren får et indblik i, hvorfor magt korrumperer, og hvorfor politik ikke er andet end tyveri. Der argumenteres for, at vi - du og jeg - sagtens kan styre os selv.

At mennesket har et grundlæggende behov for at tage sine egne beslutninger og for at gøre det på en solidarisk måde i forhold til medmennesket, er bogens hovedtese.

Egoismen (og den dermed forbundne og højt besungne konkurrence om ligegyldige ting) er en pervers historisk fejltagelse, som det ikke er umuligt at rette op på. Vi kan begynde cirka her og nu!

Product Details

ISBN-13: 9788799991105
Publisher: Anarkistens Forlag
Publication date: 07/17/2017
Pages: 230
Product dimensions: 5.00(w) x 8.00(h) x 0.52(d)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews