Dhimbje dhe k naq si: Tregime pa tabu

Dhimbje dhe k naq si: Tregime pa tabu

by Henry Cobo

Paperback

$10.90
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Wednesday, April 8

Overview

Disa çifte të reja (madje, jo veç çifte... ) shqiptare takohen për të shijuar momente lumturie. Rruga drejt lumturisë dashurore, merr kthesa mahnitëse duke u shndërruar në vuajtje, e më pas në dhimbje të ëmbla, gjersa në çastet më përvëluese, shpërthen dëshira për pak dhunë të ëmbël erotike, madje etja për pak fjalë të egra... të cilat personazheve iu duken si "magjike". E gjithë kjo ndodh duke iu afruar momentit final, kënaqësisë të madhe në shtrat.

Historitë që rrëfen libri ndryshojnë nga njëra-tjetra, e i bashkon vetëm një gjë, u krijua për një qëllim: Për të kënaqur lexuesit.

Lexoni këto tregime erotike, nga shkrimtari shqiptar
Henry Cobo.
Argëtim i garantuar për lexues me moshë madhore.

Product Details

ISBN-13: 9781497308626
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 03/11/2014
Pages: 82
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.17(d)

Customer Reviews