Egy igaz férfi: Clifton-krónika 7.

Egy igaz férfi: Clifton-krónika 7.

by Jeffrey Archer

$8.71

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

A bristoli születésű Harry Clifton sorsa nem is alakulhatott volna fordulatosabban. A kikötői dokkmunkás fiából az évtizedek során híres író és a királynő lovagja lett. Időskorára csak egyetlen célja maradt: megírni élete fő művét, amely halhatatlanná teszi a nevét. Miközben beletemetkezik a munkájába, a családja mindennapjai is tovább bonyolódnak.
Emma épp leköszön a Bristoli Királyi Kórház elnöki posztjáról, amikor meglepő telefonhívást kap Margaret Thatchertől. Mindeközben Giles sokkoló információ birtokába jut a feleségével, Karinnal kapcsolatban; Sebastiant váratlanul kinevezik a Farthings Kaufman Bank elnökének; Jessica pedig komoly bajba kerül, és csak Grace nénje közbenjárása menti meg. Eközben Lady Virginia készen áll arra, hogy a hitelezői elől külföldre meneküljön, amikor egy nem várt haláleset következtében törleszteni tudja az adósságait, sőt akár a Clifton és a Barrington családon is bosszút állhat - egyszer s mindenkorra.A Clifton család generációkon és kontinenseken átívelő, sikerekkel és kudarcokkal, intrikákkal és bosszúval, szerelmekkel és barátságokkal teli története lezárul a családregény hetedik kötetében.


Product Details

ISBN-13: 9789634520023
Publisher: Publishdrive
Publication date: 04/21/2017
Series: Clifton-krónika
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

The Oxford Educated former politician and internationally bestselling novelist Jeffrey Archer served five years in Britain’s House of Commons and 22 years in the House of Lords. Perhaps best known for his Clifton Chronicles, an intergenerational saga that traces the trials and tribulations of the Clifton family, he is also the author of a number of other bestselling books and short story collections. The Los Angeles Times called him "one of the top ten storytellers in the world." The final volume in the Chronicles, This Was a Man appears this fall.

Hometown:

London and the Old Vicarage, Grantchester

Date of Birth:

April 15, 1940

Education:

Attended Brasenose College, Oxford, 1963-66. Received a diploma in sports education from Oxford Institute

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews