El nom del vent (The Name of the Wind)

El nom del vent (The Name of the Wind)

by Patrick Rothfuss

NOOK BookCatalan-language Edition (eBook - Catalan-language Edition)

$8.99 View All Available Formats & Editions

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

«Em dic Kvothe. Potser has sentit parlar de mi.» En una fonda en terra de ningú, un home es disposa a fer el relat de la seva vida per primera vegada. La veritable història que només ell coneix, una història que els rumors, les conjectures i els contes de taverna han anat deformant al llarg del temps fins a convertir-lo en un personatge llegendari al qual tothom creu ja mort: en Kvothe... músic, captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí. Ara vol revelar tota la veritat sobre ell mateix. I haurà de començar pel principi: la infantesa en una companyia dartistes itinerants, els anys malvivint com a lladregot als carrers duna ciutat gran i larribada a una universitat on espera trobar les respostes que ha estat buscant. Atípica, profunda i sincera, El nom del vent és una novel·la daventures, dhistòries dins daltres històries, de misteri, damistat, damor, de màgia i de superació, escrita amb mà de poeta i que captiva -per la seva originalitat i la mestria amb què està narrada- a tots els que la llegeixen. lahistoriadekvothe.com

Product Details

ISBN-13: 9788401388057
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 11/18/2011
Series: Kingkiller Chronicle Series , #1
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

El nom del vent, el fulgurant debut literari de Patrick Rothfuss i el primer volum de la trilogia «Crònica de l'Assassí de Reis», ha consagrat l'autor com a fenomen editorial i l'ha convertit en una fita de la fantasia internacional. Traduït a trenta-cinc idiomes i amb elogis apassionats per part dels lectors i dels crítics, va obtenir el premi Quill al millor llibre de literatura fantàstica el 2007 i ha venut més de tres milions i mig d'exemplars arreu del món.

El van seguir: El temor d'un home savi (Rosa dels Vents, 2011), el segon lliurament de la trilogia, que es va posicionar en els primers llocs de les llistes de llibres més venuts des de la primera setmana a les llibreries, i La música del silenci (Rosa dels Vents, 2014), una novel·la independent ambientada en el mateix univers, il·lustrada per Marc Simonetti.

Per la mestria com a narrador i l'originalitat de les seves històries, la crítica ha equiparat Rothfuss amb grans escriptors com J.R.R. Tolkien, Ursula K. Le Guin i George R.R. Martin. Lectors de totes les edats i aficionats o no a la literatura fantàstica recomanen amb entusiasme aquesta novel·la, destinada a esdevenir un clàssic.

Patrick Rothfuss viu a Wisconsin i, a part de dedicar-se a l'escriptura, dirigeix Worldbuilders, una organització benèfica amb fins humanitaris. Actualment treballa en la revisió de l'esperadíssim tercer volum de la sèrie «Crònica de l'Assassí de Reis».

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews

El nom del vent 5 out of 5 based on 0 ratings. 7 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Came in holfing her babg
Anonymous More than 1 year ago
Name: Skylocks <br> Gender: Mare <br> Species: Pegasus <br> Appearance: You can find her in the kindergarten in one of the episodes. She is now full-grown. Her coat is cerulean, her eyes are icy blue Apple Jack style, and her mane is a blue-silk color Scootaloo style. Her cutie mark is a bow and arrow. Basically, she is an entirely blue version of Scoot. <br> Personality: A natural chatterbox, Sky can never be serious. Unless she is practicing aim. She will be serious and never takes her eyes off the target. <p> Name: Will-O-Wisp <br> Gender: Mare <br> Species: Unicorn <br> Appearance: Maroon coat, black mane and tail with scarlet streaks Big Mac style, amber eyes Pinkie style, cutie mark is a burning hibiscus. <br> Personality: Crazy, spitfirey, mean-ish, shy, emotinal, smart.
Anonymous More than 1 year ago
Hasn't changed much from the show, but is fully grown and her cutie mark is a pair of skates with wings on them.
Anonymous More than 1 year ago
Dont worry Twilight.
Anonymous More than 1 year ago
A lithe black shecat darted in and slashed hawkstars throat.
Anonymous More than 1 year ago
Nudges her foal gently "cheer up okay?"
Anonymous More than 1 year ago
Laughs at Rarity. "Hehe. Okay, Cloud." She goes back to bay.