El perfil emocional del teu cervell: Claus per modificar les nostres actituds i reaccions

El perfil emocional del teu cervell: Claus per modificar les nostres actituds i reaccions

NOOK Book(eBook)

$7.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

El perfil emocional del teu cervell: Claus per modificar les nostres actituds i reaccions by Sharon Begley, Richard J. Davidson

De la mateixa manera que cadascun de nosaltres té una empremta dactilar única, també cadascú té una manera personal i exclusiva de sentir tot el que li passa i reaccionar-hi, un perfil emocional individualitzat que forma part del que som i ens diferencia dels altres. Un perfil constituït per la manera com afrontem l'adversitat, l'actitud que tenim davant la vida, la intuïció social i la sensibilitat pel que ens envolta.Quan tens un contratemps, ets capaç de superar-lo amb naturalitat? Si les coses no surten com vols, mantens l'energia i l'optimisme, malgrat tot? Saps interpretar el llenguatge no verbal de les persones que t'envolten? Ets conscient dels motius de la teva conducta? Generalment, et comportes com s'espera que ho facis? Et concentres amb facilitat o et resulta difícil mantenir l'atenció? En la resposta a aquestes preguntes hi ha els ingredients del perfil emocional del nostre cervell.En aquest llibre, únic en el seu gènere, Richard J. Davidson posa de manifest la química cerebral que hi ha darrere de cada una de les dimensions que constitueixen el perfil emocional i analitza la manera com cada dimensió influeix en la salut de l'ésser humà. A més, proposa exercicis basats en la meditació que ens poden ajudar a transformar aquells patrons del cervell que perjudiquen el nostre desenvolupament com a persones i formen una autèntica guia per enfortir l'empatia, l'optimisme i la sensació de benestar. 

Product Details

ISBN-13: 9788497102216
Publisher: Grup 62
Publication date: 03/21/2017
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
Pages: 472
File size: 952 KB

About the Author

Sharon Begley és la responsable de la secció de ciència i salut a l'agència de notícies Reuters. La seva especialització en temes científics l'ha portat a treballar al Newsweek i al The Wall Street Journal. És autora d'Entrena tu mente, cambia tu cerebro i coautora de The Mind and the Brain.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews