ISBN-10:
9634520820
ISBN-13:
9789634520825
Pub. Date:
Publisher:
Emlékek börtönében

Emlékek börtönében

by David Baldacci

NOOK Book(eBook)

$10.54

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Az ifjú Amos Decker sportkarrierje egyetlen pillanat alatt omlik össze: egy mérkőzésen kis híján az életét veszti egy balesetben. A szervezete sosem lesz már a régi, megváltozott agyműködése miatt ugyanis semmit sem felejt el, amit valaha érzékelt. Mivel mindent újra kell kezdenie, úgy dönt, tökéletes emlékezőtehetségét a rendőri munkában kamatoztatja, mégpedig nagy sikerrel.
Egy nap azonban vérbe fagyva találja a családját az otthonukban. Ettől kezdve halott felesége, kislánya és sógora képe lebeg kitörölhetetlenül a lelki szemei előtt. A bűntény felderítetlen marad, egészen addig, amíg a kisváros iskolájában történt sorozatgyilkosság és Decker személyes tragédiája között hasonlóságokra nem bukkannak. Amos megállíthatatlan hajszába kezd, hogy megtalálja a tettest. Honnan is sejthetné, egykor milyen közel is volt hozzá?

A bestsellerszerző új sorozatában is garantálja a tőle már megszokott akciódús, felkavaró cselekményt, pergő párbeszédeket és azt az állandó feszültséget, amellyel eléri, hogy a könyve letehetetlen legyen.


Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9789634520825
Publisher: General Press Könyvkiadó
Publication date: 11/17/2017
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 432
File size: 1 MB

About the Author

David Baldacci is the bestselling author of a number of thriller series, including Memory Man, Will Robie, John Puller, and others. His books are published in over 45 languages and in more than 80 countries, and have been adapted for both feature film and television. David Baldacci is also the cofounder, along with his wife, of the Wish You Well Foundation, a nonprofit organization dedicated to supporting literacy efforts across America.

Hometown:

Northern Virginia

Date of Birth:

August 5, 1960

Place of Birth:

Richmond, VIrginia

Education:

B.A. in Political Science, Virginia Commonwealth University, 1982; J.D., University of Virginia, 1986

Customer Reviews