En resum ... o gairebé

En resum ... o gairebé

by Stéphane Hessel

NOOK Book(eBook)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview


«Aquesta acumulació de memòria humana constitueix un tresor de sentit. Haver travessat un segle ple d'invents, esperances i horrors, i haver viscut plenament aquesta aventura és el que em dóna legitimitat. Perquè potser he rebut de la vida un deute de sentit, i avui em puc permetre pagar-lo amb el meu testimoni.»

Stéphane Hessel


A En resum... o gairebé l'agitador de consciències Stéphane Hessel aborda de manera magistral els temes de la indignació i els seus límits, la compassió, l'amor, l'admiració, la resiliència, la reivindicació de la dignitat, la força de les paraules, el compromís polític o la democràcia per transmetre a les noves generacions que cal lluitar dia a dia per recuperar la dignitat i per construir les bases d'un futur comú més just i accessible per a tothom. Una obra reveladora i necessària en la qual la veu de Hessel es barreja amb versos i confidències, amb opinions i records que configuren la trajectòria intel·lectual i personal d'un home bo.


«Les paraules de Stéphane Hessel desborden el marc d'un simple llibre. Són una crida a obrir els ulls i despertar les nostres consciències. Aquest llibre, per tant, no és una autobiografia en sentit estricte, no mira cap al passat. És una invitació a tenir valor. Recull unes experiències que han resultat exemplars i útils per fer costat a un compromís, a una manera d'enfrontar-se a la vida.»

Maren Sell (editor francès)


Product Details

ISBN-13: 9788403012493
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 03/07/2012
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
Pages: 240
File size: 407 KB

About the Author

<strong>Stéphane Hessel</strong> nace en Berlín en 1917. En 1939, poco después de iniciar sus estudios superiores, es movilizado. Dos años después se une a la Resistencia y en Londres se incorpora a la Francia Libre del general De Gaulle. En 1944 es apresado por la Gestapo y escapa de una muerte segura en Buchenwald al cambiar su identidad por la de otro preso. Tras la guerra colabora con Naciones Unidas y en 1948 forma parte del equipo redactor de la Declaración Universal de los Derechos Humanos. En 1977 ocupa el puesto de embajador de Francia ante la ONU en Ginebra.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews