Exploratorii. Cartea a III-a - Muntele de fum

Exploratorii. Cartea a III-a - Muntele de fum

by Erin Hunter

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

~~Un nou bestseller internațional semnat de creatorii seriei &quo;Pisicile războinice”

Trei urși tineri din specii diferite – polar, brun, grizzly – au fost separați de familiile lor pe când erau încă pui și s-au străduit să învingă dificultățile vieții în sălbăticie. Destinul îi aduce împreună pe Kallik, Lusa și Toklo și îi forțează să funcționeze ca o echipă pentru a-și putea continua lupta pentru supraviețuire.

Pe parcursul acestei aventuri nemaipomenite, li se alătură ursul alb Taqqiq și Ujurak, un misterios pui de urs grizzly înzestrat cu darul de a se preschimba în alte animale. Împreună, iau decizia de a călători spre paradisul urșilor. Acesta este locul în care pot trăi în pace, unde gheața de pe mare nu se topește, unde pădurile sunt pline de vânat și unde fețele-turtite – oamenii – nu se aventurează niciodată. Însă drumul pe care au pornit este presărat cu pericole. Un râu învolburat și apariția unor fețe-turtite dușmănoase îi îndepărtează pe călători de ținta lor. Semnele și prevestirile sunt contradictorii. Deși călătoresc împreună, fiecare urs trebuie să își urmeze propria stea. Unul dintre ei va părăsi grupul pentru totdeauna.

&quo;Realismul cu care e înfățișată viața în sălbăticie îi va atrage cu siguranță pe fanii seriei «Pisicilor războinice».” - Booklist

&quo;O poveste plină de suspans, care te face să «vânezi» cu nerăbdare volumul următor.“ - Publishers Weekly

&quo;Erin Hunter ne înfățișează o lume plină de frumusețe și de tandrețe, dar și de sălbăticie și de cruzime, învățându-ne să prețuim natura așa cum este ea.“ - Kirkus Reviews

Din aceeași serie:
Exploratorii, Cartea I: Începutul aventurii
Exploratorii, Cartea a II-a: Lacul Marelui Urs


Product Details

ISBN-13: 9786067960037
Publisher: Publishdrive
Publication date: 03/30/2017
Series: Exploratorii. Cartea a III-a - Muntele de fum
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

A collective pseudonym used by six people, Erin Hunter is the author of several successful middle-grade series. She is perhaps best known for the Warriors books, which stars several clans of Warrior cats and has spawned many spin-off series, including The New Prophecy, Power of Three, and Omen of the Stars. Erin Hunter has also written the Seekers and Survivors series.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews