Fantoma retelelor. Aventurile celui mai cautat hacker din lume

Fantoma retelelor. Aventurile celui mai cautat hacker din lume

by Kevin Mitnick, William L. Simon

NOOK Book(eBook)

$10.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

...cu o prefata de Steve Wozniak, cofondator Apple

Cel mai siret "spargator“ de computere si de retele de comunicatii isi dezvaluie trucurile intr-o captivanta poveste de viata, cu hackeri si detectivi FBI, cu spionaj informatic si urmariri spectaculoase pe "autostrazile“ internetului. Kevin Mitnick a bantuit cele mai securizate sisteme informatice din SUA si, in ciuda vitezei de reactie a autoritatilor americane, a fost tot timpul cu un pas inainte, evitand numeroasele capcane intinse de agentii de la criminalitate informatica.

Dincolo de ponturile tehnice, Mitnick dezvaluie cu umor in ce fel a reusit sa pacaleasca zeci de angajati ai companiilor de telecomunicatii sau functionari publici, pentru a obtine parole vitale, identitati false ori softuri ravnite de toti hackerii din lume.

Fantoma retelelor nu este doar o poveste cu hoti si vardisti in ciberspatiu, ci se vrea si o spovedanie a unui hacker spasit, care n-a vrut decat sa-si demonstreze inteligenta si care n-a castigat niciun sfant de pe urma raidurilor sale virtuale.

"A patruns in computerele unor corporatii, dar nu a distrus niciun fisier, nu a folosit si nici nu a vandut numerele cartilor de credit la care a avut acces. A furat software, dar nu l-a vandut niciodata, nimanui. A comis hackingul pur si simplu pentru ca voia sa-si testeze fortele. A dus o viata palpitanta si cu sufletul la gura, cum vezi doar in cele mai bune filme politiste.“ - Steve Wozniak, cofondator Apple

"Ma tem nu de ceea ce stiu, ci de ceea ce nu stiu, iar Kevin Mitnick ne-a demonstrat cat de ignoranti suntem. Daca vrei sa-i bagi in sperieti pe sefii cei mari ca sa-ti aprobe bugetul pentru securitate informatica, ajunge sa le faci cunostinta cu demonstratiile ingenioase si palpitante ale lui Mitnick.“ - Steven L. Susman, director de tehnologia informatiei la Supreme Security Systems

Product Details

ISBN-13: 9789731989433
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 03/31/2014
Series: Reality Shock
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 719 KB

About the Author

Kevin Mitnick, the world's most famous (former) hacker, is now a security consultant. He has been the subject of countless news and magazine articles and has appeared on numerous television and radio programs, offering expert commentary on information security, and he has testified before the United States Senate and written for Harvard Business Review. Mitnick is the author, with William L. Simon, of the bestselling books The Art of Deception and The Art of Intrusion. He lives in Las Vegas, Nevada.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews