Paperback

$10.90
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Thursday, January 24

Product Details

ISBN-13: 9781497349476
Publisher: CreateSpace Publishing
Publication date: 03/20/2014
Pages: 188
Product dimensions: 5.25(w) x 8.00(h) x 0.43(d)

About the Author

Alina-Maria Duta s-a nascut la Timisoara, unde, dupa terminarea liceului, studiaza chimia organica, absolvind Facultatea de Chimie Industriala. Urmeaza masteratul la Universitatea Politehnica, in cadrul aceleiasi facultati.

Descopera devreme puterea de sugestie a cuvintelor si lumile ascunse intre copertile cartilor din biblioteca de acasa, devenind un cititor pasionat. Romantismul lui Teodoreanu si delicatetea lui Mihail Sebastian ii insotesc adolescenta, pentru ca apoi sa-i descopere, pe rand, pe cei care ii vor deveni preferati si ii vor influenta modul de-a privi universul uman, dintre care Remarque, Camus, Marquez, Simone de Beauvoir, Cesare Pavese, Garcia Lorca, Nichita Stanescu.

Nevoia de a scrie se contureaza in anii adolescentei, atunci cand isi transpune pentru prima oara trairile in poezie. Bucuria de a scrie ramane o constanta a vietii sale, poezia fiind interfata prin care isi decodifica trairile. Scrie, de asemenea, scurte povestiri, un jurnal de calatorie si da glas viziunii proprii asupra existentei prin culegerea sa de cugetari.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews