Fluturim Drejt Lirise

Fluturim Drejt Lirise

by Altin Dervishi

Paperback

$11.95
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Friday, November 29

Overview

Një nënë nëntëdhjetë e tre vjecare, arratiset nga një kamp internimi në Shqipëri gjatë periudhës Komuniste, dhe fluturon drejt Budapestit prej ku takohet me tre djemtë e saj pas afro dyzet vjetësh ndarje. Ky libër ilustrativ bazuar në një histori të vërtetë, është përshtatur sidomos për fëmijët e grupmoshave 10-15 vjec por mund të lexohet edhe nga më të rriturit. "Fluturim Drejt Lirisë" është një histori e dhimsur ndarjesh, burgosjesh, internimesh, vuajtjesh dhe mundimesh të një familjeje Shqiptare. Ngjarja ka një përfundim interesant dhe mbresëlënës.

Product Details

ISBN-13: 9780987908001
Publisher: Altin Dervishi (Quince&Green)
Publication date: 06/06/2012
Pages: 56
Product dimensions: 7.00(w) x 10.00(h) x 0.15(d)

About the Author

Altin Dervishi ka lindur në qytetin turistik të Pogradecit, gjatë viteve të sistemit Komunist. Që prej më shumë se dhjetë vjetësh ai jeton me familjen e tij, në Ontario të Kanadasë. "Fluturim Drejt Lirisë" është bazuar në historinë e vërtetë të gruas Elsës dhe gjithë familjes së saj, duke përfshirë Gjyshërit, Xhaxhallarët, Hallat dhe fëmijët e tyre. Kjo histori ilustrative është botuar edhe në gjuhën angleze, në Kanada, SHBA dhe vende të tjera nën titullin "Flying To The Land of Freedom." Ky është libri i parë i Altinit.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews