Futotuz

Futotuz

by Suzanne Collins
Futotuz

Futotuz

by Suzanne Collins

eBook

$8.30 

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Katniss és Peeta megnyerték az Éhezok Viadalát, így ok és a családjaik megmenekültek az éhezéstol, de a fiatalok nem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon. Vár rájuk a hosszú Gyozelmi Körút, ismét csak a tévénézok árgus szeme elott. A kötelezo udvariaskodás unalmát azonban döbbenet és félelem váltja fel, amikor hírét veszik, hogy lázadás készül a Kapitólium ellen. Snow elnök sosem habozott lesújtani az engedetlenekre, és most is ott csap le, ahol senki sem várja. Emberek halnak meg, családok lesznek földönfutók, Katniss és Peeta pedig újabb küzdelemre kényszerülnek, ahol a tétek még nagyobbak, mint korábban.

Suzanne Collins Az éhezok viadala címu trilógiája az utóbbi évek legnagyobb szenzációja az ifjúsági regények mufajában. Az immáron világszerte több mint tízmillió példányban értékesített sorozatról azt mondják, hogy méltó folytatása a Harry Potter- és Twilight-könyveknek, tovább népszerusítve, illetve megszerettetve az olvasást a fiatalokkal.

Product Details

BN ID: 2940151265799
Publisher: Agave
Publication date: 04/15/2015
Series: Az éhezok viadala-trilógia
Sold by: Barnes & Noble
Format: eBook
File size: 869 KB
Language: Hungarian

About the Author

Suzanne Collins is an American television writer and novelist from Connecticut, best known as the author of bestselling fantasy young-reader series The Underland Chronicles and the dystopian post-apocalyptic young-adult series The Hunger Games trilogy (comprised of the books The Hunger Games, Catching Fire, and Mockingjay). The Hunger Games trilogy was adapted into a popular film series.

From the B&N Reads Blog

Customer Reviews