Gevallen Maan: Millésime Sardine 3

Gevallen Maan: Millésime Sardine 3

by Luc Vos

NOOK Book(eBook)

$6.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Gevallen Maan: Millésime Sardine 3 by Luc Vos

Het derde en laatste deel van de Millésime Sardine trilogie, waarin Inspecteur Anne Verelst op zoek gaat naar de finale antwoorden. Ze probeert haar leven weer een stukje op te bouwen, de draad op te pakken bij relaties die bruusk verstoord werden en tracht uit te zoeken wie van haar vrienden nog wel of niet te vertrouwen is.

Anne gaat koortsachtig op zoek naar sporen om die maffiose Rus achter de tralies te krijgen, hetgeen een heel stuk moeilijker blijkt te zijn dan gedacht. Als zij dan ook nog zelf het doelwit wordt van de lange reeks van huurmoordenaars wordt het helemaal moeilijk om overeind te blijven.

Zal Anne erin slagen om haar belagers voor te blijven en de opdrachtgever te stoppen, wie staat aan haar kant en wat als de maan toch valt?

Product Details

BN ID: 2940152503951
Publisher: Luc Vos
Publication date: 12/03/2015
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 398 KB
Age Range: 18 Years

About the Author

Wie is Luc Vos? Lang geleden (in 1968) werd ik geboren Herk-de-Stad, waar ik opgroeide en verbleef tot ik huwde en verhuisde naar het mooie, landelijke Heultje (Westerlo) in de Antwerpse Kempen. Dat was in 1996. Sindsdien is het gezin uitgebreid met één zoontje en hou ik mij - naast gaan werken uiteraard - bezig met allerlei hobbies. Zoals lopen, muziek beluisteren, muziek, lezen, tuinieren, film, wandelen, reizen, Chinees studeren, snowboarden, etc... Sinds 2002 ben ik gebeten door het schrijfvirus. Dat mij nooit meer losgelaten heeft. Met een eerste verschenen boek in de Fantasy wereld: Meriumbe, de Vlucht van het Heilig vuur, in 2004 gevolgd te door een nieuw boek. Deel twee van de Meriumbe trilogie. Mijn virtuele schrijverspen is sindsdien nooit meer stilgevallen en hier is de hele lijst te vinden van alles wat aan mijn geest ontsproten is. Een beetje weggevaren van de Fantasy zijn de meeste van mijn verhalen en boeken vandaag te vatten onder de noemer: thriller. Spannende verhallen, suspense, met een tikje horror en soms een beetje romantiek of erotiek. Kortom. Een beetje voor iedereen. Veel leesplezier! Luc

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews