Gudi Goti O

Gudi Goti O

by Joe Pegasus

NOOK Book(eBook)

$4.95
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Gudi Goti O by Joe Pegasus

Înțelepciunea timpurilor străvechi sugerează că viața e nedreaptă, și sorții potrivnici. Dar copii știu mai multe și la fel și domnul Mike. Fetele învață un cântecel care le instruiește să nu mai fie încruntate, ci să zâmbească. Domnul Mike e plin ochi de povești și cântece despre o planetă magică, ce nu e așa de departe. O lume plină de compasiune, unde fetele și băieții trăiesc alături de ființe angelice, numite Tumari. Mike li-l prezintă fetelor pe Joe, Băiatul Celebru și pe o artistă care nu termină niciodată nimic, pe nume Ter-mina O-data. O învață pe Janice cuvântul ”Convingere”, cu o poezioară de pe planeta Gudi-Goti.
În Gudi-Goti-O ne este prezentată și o nouă prietenă: Mâzgâlica Basta, prietena lui Cathy care găsește comori în lucruri aruncate de alții.
În această carte sunt linkuri către cântec și către website-ul fetelor noastre, pentru distracție și jocuri.
Mesajul acestei cărți este valoarea unei imaginații progresiste și optimiste iar talentul ei este acela de a-i convinge pe ceilalți să vadă frumosul în viață. Sau după găsim pe planeta Gudi-Goti: tufe dulci de Clătite, Margarete cu Înghețată, Mlădițe de Mentă și Viță de Lemn Dulce.

Product Details

BN ID: 2940152913583
Publisher: Joe Pegasus
Publication date: 06/01/2016
Series: Romanian - Cathy
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 5 MB
Age Range: 5 - 11 Years

About the Author

Born in 1949, once a pen found its way into hand Joe began to write prose and music and draw. Joe is the founder, web developer, head designer and curator for MyDrawingBoard.com from 1981 until 2016. He first published in 1972 - Poems by Sea and Moonlight. Since that first book there have been numerous books, essays, articles and songs. Now a landlord in S.C. he and his wife Cathy live a retiring lifestyle.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews