Hoe Ik Martina In Mijn Persoonlijke Toiletslaaf Veranderde

Hoe Ik Martina In Mijn Persoonlijke Toiletslaaf Veranderde

by Kathrin Pissinger

NOOK Book(eBook)

$3.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Een Lesbisch Slaafverhaal

Ik bezoek een hoop online forums en chatrooms over seks en lesbiennes, om mensen die hetzelfde denken te ontmoeten en meer over mezelf te weten te komen. Daar heb ik Martina ontmoet. Ze is 9 jaar ouder dan ik ben en is verveeld in haar huwelijk, dus terwijl ze zocht naar een nieuwe vlam wilde ze eens proberen hoe het zou zijn om het met een vrouw te doen.

Op een dag wilden we elkaar ontmoeten. Dus reed ik naar het ontmoetingspunt en ik dacht de hele tijd aan wat ik met haar zou doen wanneer ik haar zie. Zijn we gewoon kennissen? Per slot van rekening heb ik meerdere keren met haar gemasturbeerd, en ze weet meer van mijn geheime verlangen dan wie dan ook. En ik weet over haar fantasieën met haar vriendin, Cora, en dat ze mijn slaaf wilt zijn.

Moest ik haar hetzelfde behandelen zoals ik deed in de chatroom? Dat zou gewaagd zijn, in het openbaar, maar ik werd al nat van de gedachte eraan. Uiteindelijk besloot ik gewoon af te wachten en te kijken wat er gaat gebeuren, maar besloot me niet in te gaan houden.

Product Details

ISBN-13: 9788892544574
Publisher: Kathrin Pissinger
Publication date: 01/15/2016
Series: Mijn lesbische slaaf Martina
Sold by: StreetLib SRL
Format: NOOK Book
File size: 22 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews