Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent

Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent

by Stokes-Brown Cynthia

NOOK Book(eBook)

$6.99
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent by Stokes-Brown Cynthia

Aceasta nu este o carte de istorie! Nu veti gasi in ea informatii despre razboaie, eroi, tratate secrete sau doctrine politice.

Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent este o carte de „investigatii“. Ce drumuri am parcurs, ce tovarasi de calatorie am avut, unde ne-am poticnit, in ce am crezut?

Si, apoi, unde vom ajunge? si peste cata vreme? Este povestea devenirii noastre si a lucrurilor esentiale pentru noi: clima, hrana, comert, religie, idei inovatoare, imperii si culturi.

In analiza etapelor parcurse, autoarea recurge la datele si metodele specifice studiului istoric riguros, dar si la nenumarate informatii despre trecut pe care le ofera, cu generozitate, stiintele exacte si religia. Ni se infatiseaza astfel o viziune integratoare a devenirii speciei umane, cercetata in cadrul proceselor naturale care au loc la scara planetara, chiar cosmica.

De la aparitia universului pana in zilele noastre, istoricul Cynthia Stokes Brown ne poarta intr-o calatorie in care ii veti intalni pe primii vanatori si agricultori, pe vikingi, azteci, mongolii lui Genghis-Han, europenii Evului Mediu, dar si cei ai revolutiei industriale si ai epocii contemporane, realizand o sinteza extraordinara intre cunoasterea istorica si cea stiintifica.
Product Details

ISBN-13: 9786066004572
Publisher: Litera
Publication date: 06/14/2016
Series: Bestseller
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews