Italiaanse Toestanden: Leven en overleven in Italie

Italiaanse Toestanden: Leven en overleven in Italie

by Stef Smulders

NOOK Book(eBook)

$0.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Emigreren naar Italie, wie heeft daar al dan niet stiekem niet eens over gedroomd? Afgaande op de populariteit van programma's als Ik Vertrek en De Italiaanse Droom zijn dat er velen. Maar het ook echt doen, dat is een andere zaak. Alle zekerheden loslaten, familie en vrienden achterlaten en jezelf onderdompelen in een totaal andere omgeving, met andere regels en gebruiken en een andere taal. In dit boek wordt op humoristische wijze verslag gedaan van de avonturen van twee Nederlanders die de sprong in het ongewisse waagden.

Stef Smulders is een Nederlander die in 2008 met echtgenoot Nico en hond Saar naar Italie emigreerde om daar een B&B te beginnen. Hij verkocht zijn huis, liet familie en vrienden achter en deed een sprong in het onbekende ... Nu, bijna vijf jaar later, doet hij in het boek Italiaanse Toestanden - Leven en overleven in Italie verslag van zijn belevenissen. De aankoop van een huis met een wispelturige makelaar, de verbouwing ervan met een eigenwijze aannemer, maar ook leuke en leerzame ontmoetingen met bijzondere Italianen. Daarover doet de auteur in dit boek op humoristische wijze verslag in een zestigtal korte verhalen.

Product Details

BN ID: 2940152434941
Publisher: Stef Smulders
Publication date: 10/28/2015
Series: Verhalen over het leven in Italië
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

Dutch expat, living the good life in Italy since 2008 where he runs Bed & Breakfast Villa I Due Padroni www.duepadroni.it Author of the book Italiaanse Toestanden (2014), a collection of short stories in Dutch about emigration, buying a house, living in Italy. The English translation is available from November 2016 as "Living in Italy: the Real Deal - How to survive the Good Life".

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews