Jók és rosszak iskolája - Itt nincsenek hercegek

Jók és rosszak iskolája - Itt nincsenek hercegek

by Soman Chainani

NOOK Book(eBook)

$8.56

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Soman Chainani első regénye, a New York Times bestseller Jók és Rosszak Iskolája folytatásában Sophie és Agatha visszatér Gavaldonba, és boldogan élnek saját világukban, ám az élet nem olyan tündérmese, amilyennek képzelték…

Agatha már úgy érzi, bárcsak más boldog befejezést kívánt volna a mesének, ám ekkor véletlenül megtalálja és kinyitja a Jók és Rosszak Iskolájának kapuját. A lányok azzal szembesülnek, hogy az a világ, amit az első tanévben tapasztaltak, megváltozott.

A boszorkányok és a hercegnők a Lányok Iskolájában laknak. Elhatározták, hogy kirekesztik életükből a hercegeket. Tedros és a fiúk a Rossz Iskolája régi tornyainak lakói lettek. A két iskola között háború van kitörőben. Vajon Agatha és Sophie helyre tudják állítani a békét? Vajon Sophie jó tud maradni úgy, hogy Tedros állandóan üldözi? És kihez húz Agatha szíve? A barátnőjéhez vagy a hercegéhez?

Soman Chainani különleges világot teremtett. A Newbery-díj legutóbbi jutalmazottja, Ann M. Martin &quo;páratlan mesének” nevezi, amely &quo;csupa romantika, varázslat, humor és rejtvény. Legszívesebben egyhuzamban olvasnánk végig.”


Product Details

ISBN-13: 9786158041553
Publisher: Twister Media Kft.
Publication date: 06/15/2016
Series: Jók és rosszak iskolája - Itt nincsenek hercegek
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 8 MB

About the Author

Known for The School for Good and Evil book trilogy for children, Soman Chainani’s first book in the series, The School for Good and Evil, debuted at the top of The New York Times bestseller list and has been adapted into a film. The other two books in the trilogy, A World Without Princes and The Last Ever After, have also been bestsellers.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews