JeugdZORG? vergeet het maar!

JeugdZORG? vergeet het maar!

by Rik Kroon

NOOK Book(eBook)

FREE
Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
LendMe® See Details
Want a NOOK ? Explore Now

Overview

JeugdZORG? vergeet het maar! by Rik Kroon

Dit boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Opgetekend uit de ervaringen van een vader en zijn dochter. Het gaat over een zogeheten gebroken gezin; de ouders zijn gaan scheiden nadat hun problemen onoplosbaar bleken te zijn. En zoals vaak het geval is, is ook ditmaal het kind ook echt ‘het kind van de rekening’.
Het gaat over ongewenste gebeurtenissen in de jeugdzorg, ervaren met Bureau Jeugdzorg Overijssel, sinds kort genaamd Jeugdbescherming Overijssel, maar ook over een kind wat haar eigen onvermogen overwint. Niet dankzij maar ondanks het Bureau Jeugdzorg.

Voor ouders die te maken hebben of krijgen met de jeugdzorg biedt het boek tips om valkuilen te vermijden. De medewerkers en beleidmakers binnen de jeugdzorg kunnen kennisnemen van hoe verstrekkend een verkeerd beleid kan zijn.

Het kind om wie het gaat, wordt meestal niet gehoord. Dit boek heeft het betrokken kind de kans geboden om gehoord te worden.

De auteur hoopt dan ook dat dit boek een positieve bijdrage zal opleveren, met name voor al die kinderen die nog steeds te vaak, vanuit meerdere opzichten gezien, ‘het kind van de rekening’ zijn.

Product Details

BN ID: 2940045938266
Publisher: Rik Kroon
Publication date: 05/11/2014
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
Sales rank: 1,073,511
File size: 100 KB

About the Author

Rik Kroon's debuut is het boek "JeugdZORG? vergeet het maar!", uitgebracht in 2014. Behept met een sterk rechtsgevoel en oog voor misstanden 'onder de oppervlakte', had hij als middelbaarscholier al soortgelijke verhalen verwerkt in zijn werkstukken. Hij draagt graag bij aan een verbetering van de maatschappij waarin we leven, via publicatie's maar ook als actieve vrijwilliger. Zijn motto is "verbeter de wereld, start met jezelf."

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews