L'última veïna

L'última veïna

by Ana Viladomiu, Librada Piñero

NOOK Book(eBook)

$8.49 $8.99 Save 6% Current price is $8.49, Original price is $8.99. You Save 6%.

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Una novel·la ambientada a La Pedrera, l'edifici modernista de Gaudí més emblemàtic de Barcelona. El deteriorament d'unes pedres, el deteriorament d'una convivència d'una veïna en l'immoble més visitat de Barcelona, Patrimoni de la Humanitat.

Martina Meseguer és una de les poques persones que encara viu a La Pedrera, l'edifici més emblemàtic de Gaudí.

El matrimoni de la Martina està passant per un moment difícil, un moment que també coincideix amb la restauració de la façana de la casa, unes obres que submergeixen el seu pis en l'obscuritat. Per tal d’evadir-se d’aquest ambient claustrofòbic, Martina es fica de ple en la preparació de la seva següent novel·la, recopilant records d’antics inquilins de la finca. Una sèrie d’anècdotes i confidències, amb noms i cognoms, que aproparan al lector al món que s’amaga rere aquelles pedres imponents.

El temps passa sobre les pedres i sobre una relació. El dia a dia d’una veïna en l’immoble més visitat de Barcelona, Patrimoni de la Humanitat.

Product Details

ISBN-13: 9788417771072
Publisher: Roca Editorial de Libros
Publication date: 03/21/2019
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 352
File size: 537 KB

About the Author

Ana Viladomiu nació en Barcelona. Estudió en la Facultad de Geografía e Historia y más tarde siguió cursos de escritura creativa en el Ateneo Barcelonés. La última vecina es su tercera novela.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews