×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

La devoció del sospitós X
     

La devoció del sospitós X

by Keigo Higashino, MARC BARROBES I MEIX
 
"La millor novel·la, ha venut més de dos milions d’exemplars al Japó.
Yasuko Hanaoka, mare soltera i divorciada, pensava que per fi s’havia lliurat del seu ex marit. Però quan aquest apareix un dia davant de la seva porta, en un complex d’apartaments a Tòquio, l’escena es complica i l’ex marit acaba

Overview

"La millor novel·la, ha venut més de dos milions d’exemplars al Japó.
Yasuko Hanaoka, mare soltera i divorciada, pensava que per fi s’havia lliurat del seu ex marit. Però quan aquest apareix un dia davant de la seva porta, en un complex d’apartaments a Tòquio, l’escena es complica i l’ex marit acaba mort a casa. Mare i filla l’han estrangulat.
De sobte, Ishigami, l’enigmàtic veí de la porta del costat, s’ofereix a ajudar-les a desfer-se del cadàver i buscar la coartada perfecta. Yasuko, desesperada, accepta sense més.
Quan finalment el cos apareix i és identificat, Yasuko es converteix en sospitosa. Però el detectiu Kusanagi, malgrat no trobar incongruències a la coartada de Yasuko, sap que hi ha alguna cosa estranya. Així que decideix consultar al doctor Yukawa, un físic de la Universitat de Tòquio que col·labora amb la policia. Aquest, conegut com a Professor Galileu, va estudiar en el passat amb Ishigami, l’enigmàtic veí de la sospitosa. Al retrobar-lo de nou, el Professor Galileu intueix que Ishigami té alguna cosa a veure amb l’assassinat… I el que aflora dóna un gir inoblidable a aquesta fascinant història.
'La devoció del sospitós X', que va obtenir el Premi Naoki 2006 a la millor novel·la, ha venut més de dos milions d’exemplars al Japó i ha inspirat una pel·lícula."

Product Details

ISBN-13:
9788466650175
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
04/24/2014
Series:
LIBROS ELECTRONICOS COL
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
795 KB

Meet the Author

"Keigo Higashino, ex ingeniero nacido en Osaka, es uno de los escritores de mayor éxito en Japón, cuya obra ha vendido más de cinco millones de ejemplares. Ha sido galardonado con los más prestigiosos premios de su país: el Edogawa Rampo a la mejor novela negra, el Mystery Writers of Japan, el Inc. Prize a la mejor novela negra, el Honkaku Mystery y el Naoki 2006 a la mejor novela por 'La devoción del sospechoso X', primera de sus novelas traducida al español. En Japón, sus trece novelas negras han alcanzado las listas de libros más vendidos, han inspirado varias películas y series de televisión, y han sido traducidas en todo Asia. Ahora Higashino desembarca en Occidente, y lo hace con su más exitosa novela protagonizada por el Profesor Galileo, un físico de la Universidad de Tokio que, a base de lógica, ayuda a la policía a resolver los casos más difíciles. En la actualidad, Higashino vive en Tokio."

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews