La noia més valenta del món

La noia més valenta del món

by Lizzie Velásquez, Aina Labèrnia

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Pel fet d’haver nascut amb una malaltia genètica rara, Lizzie Velasquez sempre ha estat diferent. Quan tenia disset anys, va trobar un vídeo que s’havia fet viral a YouTube i que es titulava «La noia més lletja del món». N’era la protagonista, però aquest fet no la va enfonsar. La Lizzie es va adonar que podia fer servir les xarxes socials com a altaveu per defensar les persones que patien assetjament arreu del món.
Ja convertida en una de les persones més influents a internet, va decidir escriure aquest llibre, valent i revelador, on comparteix la seva experiència amb l’objectiu d’inspirar els lectors perquè superin tots els obstacles que trobin en el camí.

Product Details

ISBN-13: 9788416716623
Publisher: Grup 62
Publication date: 10/18/2017
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 632 KB

About the Author

Elizabeth Ann Velasquez (1989) és escriptora i activista contra l'assetjament. Actualment es dedica a oferir conferències motivacionals arreu del món. El seu canal de YouTube té prop de 800.000 seguidors i el seu perfil a Instagram en compta més de 600.000. La seva xerrada a TED titulada How do you define yourself? («Com et defineixes?») ha estat visualitzada per més d'11 milions de persones a data d'avui. A més, és productora del documental A Brave Heart, basat en la seva vida.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews