L'aventura de l'amor

L'aventura de l'amor

by Nancy Mitford, Dolors Udina

NOOK Book(eBook)

$7.99 $11.99 Save 33% Current price is $7.99, Original price is $11.99. You Save 33%.

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

L’aventura de l’amor, la novel•la de més èxit que ha escrit, Nancy Mitford fa servir elements reals de la seva extravagant i famosa família per construir el relat.

L’acció s’obre a la sala d’Alconleigh, la casa de camp dels Radlett. Davant dels nostres ulls van desfilant els diferents membres de la família: el malhumorat pare, Matthew, amb els seus esclats violents i còmics de còlera i els seus curiosos passatemps, com ara organitzar caceres en les quals les peces són alguns dels seus fills...; la mare absent i devota, Sadie; i els set fills que juntament amb la cosina Fanny formen una família estrafolària i divertidíssima. Però, en realitat, l’autèntica protagonista de la història és la jove Linda Radlett i la seva cerca permanent de l’amor. A través d’aquestes pàgines l’acompanyarem en la seva atzarosa aventura i coneixerem els diferents homes en què va creure trobar-lo.

El text desplega el famós enginy satíric i l’extraordinària capacitat de l’autora per reconstruir l’ambient, la vida i les persones dels cercles aristocràtics anglesos d’entreguerres. Un llibre intel•ligent i divertit que ens pot agradar simplement pel que és, una novel•la vibrant i mordaç, però també perquè és un veritable tros de vida.

«Traduïda impecablement al català per Dolors Udina, (...) amb sentit de l’humor britànic i una ironia audaç, Nancy Mitford escriu una mena de biografia de la seva família.»Montse Virgili (ARA Llegim)

« Nancy ha escrit una novel•la plena de detalls exquisits sobre la vida familiar dels Mitford.»Evelyn Waugh

« Fa un moment que he acabat L’aventura de l’amor i t’escric per dir-te que l’he gaudit molt. Has escrit un llibre que és realment un monument als nostres amics.»John Betjeman

Product Details

ISBN-13: 9788415625988
Publisher: Libros del Asteroide
Publication date: 06/16/2014
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 288
File size: 512 KB

About the Author

Nancy Mitford (1904-1973) va néixer a Londres, primogènita del baró de Redesdale. La seva atzarosa infantesa en una remota casa de camp amb sis germans s’explica en els capítols inicials de L’aventura de l’amor, una novel•la parcialment autobiogràfica. Els seus pares tenien una visió particular de l’educació de les filles i només anaven a classe d’equitació i de francès. Avorrida de l’atribolada vida social de la seva època, Nancy Mitford va començar a escriure poc abans del seu casament el 1932 i va publicar quatre novel•les abans del gran èxit de L’aventura de l’amor el 1945. Després de la guerra es va traslladar a París, on va viure la resta de la seva vida. L’èxit de L’aventura de l’amor va anar seguit del de Love in a Cold Climate (Amor en clima frío) (1949), The Blessing (1951) i Don’t tell Alfred (1960). És també autora de quatre biografies: Madame de Pompadour, Voltaire in Love, El rey Sol i Frederick the Great; així com de la col•lecció d’assaigs Noblesse Oblige sobre què és “in” i “out” entre l’aristocràcia anglesa de la seva època.

Totes les germanes Mitford van destacar en la societat anglesa del seu temps. Nancy, la més famosa, va recollir moltes de les proeses d’aquesta família peculiar a les dues novel•les de més èxit que va escriure: L’aventura de l’amor i Love in a Cold Climate.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews