Legile iubirii

Legile iubirii

by Christina Dodd

NOOK Book(eBook)

$3.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

O femeie nu ar trebui sa cedeze unui barbat fara sa-i cunoasca intentiile...

Un barbat nu ar trebui sa seduca o femeie doar din razbunare...

Dupa noua ani, Hannah Setterington a decis sa vanda Distinsa Academie de Guvernante si sa exploreze secretele propriului trecut. In acest scop, este de acord sa devina insotitoarea matusii lordului Raeburn, un barbat invaluit in mister si urmarit de zvonul ca si-ar fi ucis sotia. Insa Hannah este o femeie hotarata, obisnuita cu excentricitatile nobilimii, si considera zvonul lipsit de orice temei.

Dougald Pippard, Lord Raeburn, este foarte multumit cand planul sau de a o prinde in capcana pe Hannah se dovedeste a fi un succes. Dar multumirea lui este de scurta durata, cand neimblanzita Hannah ii dovedeste ca nu o cunoaste deloc si il saruta cu o pasiune pe care Douglas nu a mai simtit-o de aproape un deceniu. Flacara pasiunii care mocnea de multa vreme intre ei se aprinde acum cu fiecare atingere, cu fiecare privire, pana cand Dougland este dornic sa dea uitarii toate amintirile dureroase si planurile de razbunare pentru inca o noapte de dragoste cu ea.


Product Details

ISBN-13: 9786067410631
Publisher: Alma
Publication date: 06/14/2016
Series: Iubiri de poveste
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB

About the Author

With more than 15 million books in print, award-winning novelist Christina Dodd is one of the most popular American authors of suspense, romance, paranormal, and historical romance books. Dodd’s best-known series include the Virtue Falls series, the Fortune Hunter series, and The Chosen Ones. Dodd has won the Romance Writers of America RITA and Golden Heart Awards.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews